Inspirerad av Jessica

Att kommentera andras
Funderar på om

Gedins senaste spaning kommer här min lista över viktiga saker i livet:

 • Andas
 • Vatten
 • Älska
 • Skratta
 • Äta


Kanske inte särskilt originellt men jag blev så missnöjd med Jonas Hallbergs skämt om listighet – som ju funnits på mina nosar nästan sen begynnelsen – att jag tappade gnistan en smula. Fast för er som minns; min titel i telefonkatalogen* var i mitten på nittiotalet ”finurlig”. Titeln må bara borta men epitetet lever gifvetvis vidare, och därför erbjuds också en lista på saker jag önskar alla människor att få uppleva åtminstone en gång i livet:

 • Äta sig mätt
 • Älska/känna sig älskad
 • Skratta (gärna tillsammans med någon annan)
 • En stilla promenad i vacker natur
 • Få läsa min intelligent insiktsfulla (b)logg


Sådärja. Nu kan jag sova gott.
Go’natt!

* för mina yngre vänner t ex Wallensvans, LillaBob, joel och Hanna: en telefonkatalog är/var en tjock miljöovänlig i alfabetisk ordnad lista med namn, adress och telefonnummer sorterad efter riktnummer med årlig nypublicering
Att kommentera andras
Funderar på om
8 comments Lägg till din
 1. Haha, för ett år sedan visste jag inte vem han var! Killen på bilden under var han som fick u pp ögonen på mig.. Mycket handlar mer om att göra honom lycklig via att gilla det han gillar. töntigt jag vet 😛

  I love him!
  Jag har spelat lemarcologi så många gånger att cd:n gick sönder 😛
  Just det citatet är med en förhoppning att jag snart får känna så…

  Självklart låna på du =) jag är knappast den ända som har det…

  vettiglista det där. To be loved is lovely

 2. Ahaaaaaaa… jag har alltid undrat vad det är för katalog mamma brukar tjata om. Nu vet jag 🙂 Tack för den fina förklaringen!

  Jag vet.. vissa ställen har bara vinflaskor till vänster. Då blir jag lite ledsen och frågar ”Kan ni inte ställa några till höger också?”

  Vafan, klart man vill ha SNYGGA tjejer att kolla på? ”Folk” kan man ju se när som helst, men sådana läckerbitar måste förevigas på bild. (men du vet väl att det bara är ljussättning och photoshop för hela slanten? ;))

 3. Amanda: ”to be loved”, sa bill. ”lovely”, sa bull.

  Skonilsson: svärord eller icke, du vara välkommen i vilket fall!

  Hanna: va bra! min uppgift är hjälpande undervisning, det är väl det jag alltid anat.. 🙂

 4. När jag hade hemtelefon, var min titel ”Fritidsfilosof”.. jag var ju arbetslös och ”filosof” är ingen skyddad titel =)

 5. haha va? Dricka? det är ju näst intill bisarrt. Eller nog för att det verkligen är livsnödvändigt, men likaså är vatten, luft och eld. Då ger jag ett slag för toalettbesök! Skulle bli svårt utan dem ;D

 6. t0tta: fil doktor kan man ju vara. var du fil fritid då? eller kanske långfil? fil och flingor! sorry jag flummar… är lite trött!

  scream and shout: dricka VATTEN alltså. *kanske borde ändra i listan*. och andas har jag ju med?! toa klarar man sig utan. går att skita i skogen. eller byxan i värstaste fall. i VÄRSTASTE fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *