Kampen mot mobbning

Dagsens tips: lyckopillret Jamiroquai
Dagsens tips: skaffa barn!

är viktig och kan föras av olik militant grad. Jag mesar: för att undvika risk att bli missförstådd raderar jag min långa utläggning och länkar direkt till Friends som jag utan att vara insatt tror är en bra organisation. Och till en blogg jag snurrade in på via en annan där jag hittade ett annorlunda sätt att visa utfrysning. Humor kan vara väl så militant säger jag och knyter näven åt missunsamheten som ofta ligger till grund för rädslan för oliktänkande = en orsak till mobbning.

Dagsens tips: lyckopillret Jamiroquai
Dagsens tips: skaffa barn!
1 comments Lägg till din
  1. Hej hopp! 🙂
    nä, det har du rätt i.. Me det är ingen doktor för fysiska sjukdomar om jag säger så 🙂
    Och nä, det var absolut inget allvarligt 🙂

    Fonten heter Luna Bar.. Jag gör mina inlägg i Photoshop.. annars blir texter alldeles för stor eller pytte,pytte liten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *