Less på more!

Dagsens tips: musikalen Jesus Christ Superstar
Dagsens tips: låt inte grisen ligga för länge på grillen

hojtar Calle Norlén nöjt och fyndigt i en spaning häromsistens, och jag ler stort. För precis så är det? Allt stort måste bli mindre! Norlén påskyndar småkakans revansch jämtemot dagsens megamuffin. Själv drar jag tänket ett steg längre, grymtar less på mer, och menar då inte enbart den okolsyrade drycken utan faktiskt hela det genomtrista sockerbehov jag den senaste tiden låtit falla över mig. Kanske kan jag skylla på grossessens inverkan, kanske kan jag inte skylla på nåt alls. Den syrliga verkligheten är att jag helt enkelt fått smak på sötma, och det är jag inte helt nöjd med. Jag ska försöka få mig och min hjärna att nöja sig med påtittad söthet för då vore problemet helt ur världen så fort jag håller mig i närheten av min lilla unge :)

Dagsens tips: musikalen Jesus Christ Superstar
Dagsens tips: låt inte grisen ligga för länge på grillen
8 comments Lägg till din
  1. Hej sjukling. Hoppas verkligen att huvudet har kryat på sig. INTE väder att sitta inne och jämra sig i. Imon kanske vi kan testa att gruppera oss i trädgården?
    PS Hade jag vetat det jag vet nu hade nu aldrig fått min ICA-festis. Ryser i hela kroppen nu när jag vet att jag langat till en beroende ;-D

  2. håller på trädgårdsgruppering! passar mitt huvud fint med sol och glada miner – ser mycket fram emot imorron!

    due to förkyld Maya är jag in charge of fikning. vad trors hon om glass i stora lass? hade gifvetvis planerat värsta bakverken till min fikatur egentligen, men, eh.. sånt måste ju verkligen planeras i godaste tiden. nu blev det ju lite snabbt på som du förstår…

    PS. hur yogade Karlan? blev det bästa gympan nu kanske när jag inte var med?

  3. Glass är gott. Vad passar bättre i solen i gräset? Tror du det finns någonstans man kan lämna in barnen? Jag skall ut och gunga mitt i vagnen. Har ju ändå fått i sig nästan 300 ml ersättning och en amning idag. Resten orkar jag inte ens försöka med. Tar en paus i några dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *