Nu känner jag

EmmaLi tar värvning
Dagsens tips: lyckopillret Jamiroquai

mig skitdum. Har fått apsnälla kommentarer till mitt tråkigt griniga jag-är-kassaste-mamman-inlägg TACK! och nu är jag rädd att ni kanske tror att jag (b)logg-gnäller för att få sympati…? Så är det INTE!! Jag gnäller för att jag måste få det ur mig! Istället för att ta ut allt på stackars Mattias (han får sin beskärda del ändå…) skriver jag av mig här och slipper på så vis både psykolog och terapeut. Och trasiga knogar från betongväggarna i källaren…

Så. Tyck inte synd om mig! Jag har det bamsebra! Bara jag får lipa ur mig lite då och då 🙂

p&k!

EmmaLi tar värvning
Dagsens tips: lyckopillret Jamiroquai
5 comments Lägg till din
  1. Åhhhhhhh schysst tack för dina bussiga kommentarer på min Goa-blogg! Tänk om man bara kunde resa runt och fota och skriva om resandet. Vilket härligt liv!

  2. Jo, men det är ju det som är så bra med minismåttingar.. Om du säger med glad röst (bara exempel nu) ”din lilla, jäla råtta, håller du inte käften nu så jäv….”.. Så får du avreagera dig med ord, samtidigt som ditt barn uppfattar dig som ”happy, happy mom” *S*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *