Reneé Nyberg uppvisade

Give me pure
Allsvenska tabellen ser

i dagsens Sing A Long de allra snyggaste kläderna jag sett både på henne och nån annan på riktigt riktigt länge: sekelskifte goes tjugohundratal. Asasnyggt verkligen.

Idag har vi varit på alldeles eget babysim: ett sk familjesim 🙂 Lillaste babyankan 1 ”plaskade” för fullt och åkte madrass och dök och.. jo, faktiskt… log!! Alldeles skitkul var det stundtals! Fast sen blev det trist såklart och att duscha efteråt var ingen höjdare heller men vi har en gång haft en klorbäbi å det vill vi inte ha igen. Hon stank ner hela huset då minsann… Nåväl. När vi kom hem sov hon snarkiga fisken och hade nog fortsatt sova halva dan om vi inte väckt henne. Det är ansträngande med fysisk aktivitet skulle man kunna tro. HA! Nänä! För för den lilla ungen är varje vaken minut fysisk aktivitet!!

Passar också på att återigen tacka för alla alldeles förträffliga tips och trixs ni delat med er av till mig! – och kärleksfull uppmuntran icke att förglömma 😮 (hjärta er allesammans!)

p&k!

Give me pure
Allsvenska tabellen ser
8 comments Lägg till din
 1. Så det blev ett sim, trodde nästan att det skulle bli en badkarsvariant… 😉 Kanske är det själva träningen Maali inte gillar, men frisim blir som en delfin utan Kolmård?

 2. Haha när det har faktiskt inte ens jag lyckats missa, men det är ENGLAND. Australien ligger ju för tusan på andra sidan jorden!! men inte ens här går man säker..

  Vinter uppe i norra australien kanske är som svensk sommar, men vinter i sydney är riktigt ruggigt. 3 grader kallt och regn. ute som innte.

 3. Marie Picasso skulle va med ikväll va? Tyckte jag såg på reklamen att hon lekte orm på golvet. :S

  Svar: Nej då, inte arg. Och glass får ni kasta om ni vill! Jag sa bara att jag inte kastar på andra än tanter 😉

  ha en bra dag!

 4. Skonilsson: jodå. det blir bättre. när dom sover!

  Babyanksmamman 2: åh så fint, ”en delfin utan kolmård”! vad är förresten en kolmård? tias gissade på en mård som är jättesvart?

  Bloggkungen: tjosan å välkommen! min bäbi förgyller som fasen! och jodå igen. jag håller med ang renée. men det här var exceptionellt snyggt faktiskt. det är förresten irriterande med såna människor, såna som passar i allt menar jag. en av mina bästisar är såna. usch.

  Rebecca: ja, hon gjorde nån madonna-grej såg det ut som?

 5. Kolmårdar tränar otränade delfiner. Vissa badankor tränas bäst utan proffessionell övervakning. Hälsa Mallias.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *