Trädgårdsfika med MVC-bäbisar

En i förväg
Angående Råd &

och tillhörande mammor njöts i solen på STORMotellet idag och fastän det var rätt kallt i blåset var det göttaste att kunna sitta ute!!

En bamseeloge och imponerad applåd måste utdelas till Vallies mamma som är värsta supermummen… Innan vi delade på oss i eftermiddags hade hon fått tillfälle att trösta typ alla ungarna – och/eller mammorna! Min favorit är när hon med annans bäbi i famnen vaggar sin egen i vagnen samtidigt som hon obehindrat fortsätter prata och diskutera vad det nu var vi snackade om med oss andra [typ klädkedjors barnklädutbud kontra (onödigt) dyrare alternativ. det är ju sånt vi mammalediga tänker på och pratar om hela dagarna]. Jag är hur som helst brutally impressed! Det är mama skills jag verkligen önskar jag hade.

Svärmors tjugofem år på Lolles har nu på kvällen firats med trefvlig middag med min mor som hemmavarande EmmaLi-vakt. Jag var gifvetvis hönsmamman (sms är bra för då syns det inte att man hönsar 😉 och skitorolig för att bäbin skulle hålla igång och skrika till halv tio precis som igår. Men nädå, försäkrar mormodern. Hon slocknade som en glödlampa kvart i åtta. Gifvetvis undrar jag nu: gör vi fel, eller min morsa rätt? Eller är ungen bara ruskigt klok och fattar att det inte ”lönar” sig att ”bråka” med nån annan än sin mor och far?!

Har förresten kommit på den aspelut bästaste och nödvändigaste lösningen för mig och Maali när det gäller vår fortsatta relation till mumsning. Hon är ju en semaforbäbi av rang, och iom att hon envisas med att stoppa semaforande nävar i munnen under hela ätningen så är jag övertygad om att den här kommer lösa många problem.

En i förväg
Angående Råd &
4 comments Lägg till din
  1. Shit…. supermummen har riktigt avancerad simultankapacitet 😐 Sen det där med hönsmammeriet…barn bråkar med sina föräldrar för att de känner sig trygga i den relationen 🙂 M.a.o. hon känner sig trygg med sina föräldrar, och det är ju faktiskt en riktigt bra sak 😉
    Kram

  2. när du lägger det med den sidan upp måste jag ju ta det som en bra sak att hon strular mest med mig!? 🙂

  3. haha, shit vad jag längtar tills jag oxå är mammaledig och får gå och fika och rulla barnvagn och prata värdsligeheter som bäbiskläder, bäbisspyor, bäbisbajs, bäbissaker och bara bäbis. Tur man träffar fler som fått ungar då, för ens ”vanliga” vänner skulle nog sticka en gaffel i ögat på en och springa om man försökte umgås och prata så mycket bäbis med dom 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *