11.5 – För den redan

Dagsens tips: humorkultur
Dagsens tips: lukta på blommorna!

frälsta räcker det att se hans nylle för att börja skratta!

Robbie Williams gör ingen hemlighet av att beundra Frank, Sammy och Dean. Här gör han och bästisen ett av Sinatras och Sammys paradnummer. Och dom gör det bra. Sång-mässigt alltså. Som med alla covers blir det lätt kopiering. Men für tüsan: sämre mall kunde man ju ha att gå efter!

Dagsens tips: humorkultur
Dagsens tips: lukta på blommorna!
3 comments Lägg till din
  1. Tycker du det är fint och inte svinigt att pinochet mördade halva sin befolkning? Det finns de som tycker de. Läste du överhuvudtaget mitt inlägg? Tror inte du gjorde det. Svin kommer alltid att vara svin. Säger det även om du inte vill ha svar på din blogg, vilket är egentligen rättså löjeväckande. Vad använder du din blogg till egetligen? Jag använder min för att kommunicera. Duh.

  2. Herrejisses!

    Jodå. Jag läste hela ditt inlägg. Annars skulle jag inte kunna kommentera det, eller hur? [Jag har för övrigt läst ganska mycket på din blogg]

    Eftersom du uppenbarligen inte klarar en debatt så borde jag egentligen inte lägga energi på din ilska!

    Men. Kan iaf inte låta bli att säga: Jag kritiserade aldrig dina åsikter. Jag säger inte emot dig. Jag var inte ens (särskilt) otrevlig. Varför du skriver arg kommentar i min blogg kan jag därför inte fatta?

    Slutligen. Överdrift – i kombination med ilska och dålig stavning – är knappast mer seriöst än att kalla folk med rumsrent politiska åsikter för "svin".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *