13.5 – En taskig fotbollsdag

Dagsens tips: lukta på blommorna!
13.5 - Husbandet gästbloggar

för hela familjen var det igår. Extra trist för Maali förstås eftersom hon har sympatier både hos änglar och korvpojkar. Något mer generad var hon troligen över Halmstads förlust i Sundsvall. Jag menar: Okej. Brolin. Men what else liksom??

Sportslig som jag är undviker jag att hoppa glädjeskutt över att boråsarna håller sig ovanför AIK i toppen. Men småsmå jubelsteg tar jag iaf [sorry ni-vet-vilka-ni-är!]. Dessutom. Mitt eget lags placering är knappast nåt att hoppa i taket för. Men Peking i botten passar mig perfekt. Varför jag ogillar dom så mycket? Vet inte riktigt. Kan det va nåt med Brollan kanske?

Fast nu lämnas ju Allsvenskan i lycklig vila och glömska, och som alla andra fotbollsnördar ser jag fram emot EM. För att glädja maken sjunger jag då och då ”Heja Daniel Andersson” för fullaste hals. När han inte är hemma. Maken alltså. Vill apselut inte fresta på äktenskapet i onödan.

Ska iaf bli spännande att se Lars-Rolands trupp. Har också tajmat in sista tiden på föräldraledigheten så jag inte riskerar jobba under slutspelet. Som om det skulle spela nån roll för Sveriges del…

Nu, hit the rays of sol!
tjinixen!

Dagsens tips: lukta på blommorna!
13.5 - Husbandet gästbloggar
9 comments Lägg till din
 1. AIK spelar usel fotboll och ligger trea… Vad säger det om Allsvenskan? Och om Halmstad? 😉

  Brolin är ju från Näsviken…

  Och om Daniel Andersson tas med i truppen passar jag nog på EM.

 2. Hmm.. Svenska ord, på grekiska.. Fattar inte ett smack av vad du skriver om S

  Svar: Ahaaaaaaaaaaaaaaa.. Det är SÅ det räknas? =)

  För att svara på nedanstående… Helt enkelt för att jag själv avskyr att behöva gå in till andra för att läsa svaret. Joel, t.ex har ett antal spöstraff som väntar när han landar i Sverige. =)

 3. rosenblom: äsch då. det är ju paus nu å då ska vi tänka framåt!

  jupp. men har (väl?) spelat i både sundsvall och norrköping? blir lite osäker nu!?

  han jag är gift med säger typ detsamma. det är därför jag retas i smyg. vill ha tv:n för mig själv 🙂

  t0tta: 😀

 4. HAH! Är det nångån Sverige kommer göra bra ifrån sig i viktiga sammahang så är dte givetvis i sommar. Med min vanliga tur, och lagen om allts jävlighet så kan jag nästan sätta pengar på att de går vidare, riktigt långt till och med, och att en ytterst avgörande och skitspännande match ska spelas samma dag som jag ligger på förlossningen och skriker åt min sambo at jag vill ha matchreferat.

  Och ang min mage så har jag fått så mkt tabletter och skräp som inte hjälpt, så både jag och min läkare har gett upp att det ska bli bättre så länge jag är gravid. De undersökningar och meds han ville sätta mig på nu var visst inte förenliga med lilla bäbisen.

 5. Götapetter ! Älskar när någon säger det ! Japps det är min lilla lurvboll. Kissen kommer till mig om två tre veckor. DÅ har hon vuxit till sig må jag tro. Ha de fint!

 6. AH!!!!!!!!!!!!!!!! NU fattade jag varför du utgick från att jag kör Volvo ASG Starkt jobbat t0tta.. Det tog bara typ 4 dagar.

 7. Agge: inte så stor risk gissar jag. å annars, du får väl beställa TV till rummet 🙂

  angi: åååh! kattungar! jag får ont i magen av gullighet!!

  t0tta: ingen Volvoturbo i den slutledningsförmågan då 😉

  Rebecca: jadå. hon kom spatserande runt hörnet i trädgården, precis som ingenting. blev en smula pussad iaf kan jag säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *