15.5 – Min första morsdag

14.5 - Min snorvalp snarkar
Dagsens tips: lämna bilen hemma

närmar sig med stormsteg och jag undrar om det kommer kännas nåt speciellt? Kan ju inte skylla på hormoner när det tårar sig numera så jag har redan i förväg planerat skylla alltsammans på Mattias romantiska påhitt 🙂

När det gäller familjens övriga mödrar har det löst sig så fint att den ena bjudit hem oss till sig på lördagen. Den andra modern har ännu inte levererat nån inbjudan, och kommer det ingen får jag väl bjuda själv! Isf gärna till på tisdagen i veckan efter?! – om hon i vanlig ordning är ledig då? Själva morsdagen kan hon på så vis spendera med sitt andra barn, medan jag spenderar min med mitt enda!

Så till nåt helt annat.

Besök av trevlig art har de senaste dagarna dykt upp i min trädgård! I förrgår dök både från Australien nyss hemkomna nästgrannen och på snabbispromenadande Karlamamman* spontant och helt oberoende av varandra upp runt husknuten, och idag när jag skulle hämta in posten stod Stalkern* på trottoaren och väntade på mig. Å mer roliga besök väntar! För imorron blir det första gången på så länge att jag knappt ens kan minnas som de tre mus-ketörerna sammantrålar igen när mina två bästaste bästisar rullar söderut och in i mitt hus! Ska bli asabamseskitkul!

* dessa båda är som den listiga listat ut alltså samma person…

14.5 - Min snorvalp snarkar
Dagsens tips: lämna bilen hemma
3 comments Lägg till din
 1. När man minst anar det… ;-D Får ju passa på. Snart nån gång när man dyker upp så är du ju inte hemma. Utan på jobbet! Hur ska det gå? För MIG???

 2. Vad spännande för dig! Firade du inte Mors dag när hon var i magen? Det tycker jag man kan få göra.

  Och finns det mycket unga flickor i sällskapet så kan man fira dem som "mothers to be", dvs man firar äggen, he he.

  med andra ord skulle du kunna fira lilla Maali (coolt namn!) redan nu. Ägganlagen finns där från början har jag läst.

  En fars dag så var vi tre tjejer som firade "abcent fathers" tillsammans. Det är kanske lite weird. Men jag såg det som när grevinnan och betjänten skålade med hennes frånvarande gäster.

 3. Karlamamman: går väl fint? du har ju maken hemma i sommar…

  Fröken: jag hintade hysteriskt när jag var gravid men responsen var kass på hemmafronten 🙁 jag är imponerad av er firning. och ni har ju helt rätt! fira dom som firas kan! (i folkbokföringen heter flickebarnet EmmaLi men det säger vi faktiskt rätt sällan numera…!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *