18.5 – Maken tvättar fönster,

16.5 - Sverige borde inte
18.5 - Har nu genomlidit

bäbin sover i sin Stokke och jag sitter framför Philip och förvirras av Gossip Girl. Det verkar vara så där snygg göra-tittaren-avundsjuk serie med vackra människor/mycket pengar? Hade jag hängt med i intrigerna en av tjejerna har legat med sin bästis pojkvän fast det var länge sen och det är först nu flickvännen fått veta och är aparg på kompisen – inte på pojkvännen? – och skvallrar för ex-bästisens flört på flådiga men alldagliga söndagsbrunchen för alla är societetsungar fullsketna av ärvda pengar som bor på Upper East i New York och mitt i det här finns en hemlig krönikör som skvallrar om kidsen på internet hade det kanske varit mer njutbart? Har aldrig sett serien förr, men det faktum att gulliga fnasket från Melrose Place är med ökar intresset avsevärt. Jag dök in i programmet en kvart från slutet och fattar alltså inte mycket. MEN! Nu visar det sig att femman visar Gossip Girls hela eftermiddagen så jag kan kvickt uppdatera mig.

Tjohoo, söndagen är räddad?!

16.5 - Sverige borde inte
18.5 - Har nu genomlidit
6 comments Lägg till din
 1. Haha, jaså det tror du. Men vad lustigt att vi kommentaerade exakt samtidigt. När jag kommenterade din blogg fick jag samtidigt en kommentar av dig.

  Jag har inte sett ett enda avsnitt av gossip girl..

 2. inte jag heller innan ju, men nu är jag inne på mitt tredje. – eller är det fjärde?

  🙂

 3. nja. jag har hört att det bara är hus vars manliga ägare är på babyrytmik som får sina fönster tvättade. alla andra får tvätta själv 🙂

 4. Hmm ? En Fråga jag undrar över är vad stokke är ? =) Sängen eller ? Kallar nämligen Claras matstol för stokke ?:) haha .. kalla mig dum, men man måste ju få fråga 😉 haha Kram

 5. Sofie: haha! det här var väldigt roligt! jag såg framför mig hur du till din fasa tror att vi låter stackars bäbin sova i sin matstol!!

  du har helt rätt nämligen. stolen är en Stokke. men det är sängen också. ett förhastat antagande från min sida ("alla förstår väl att det är sängen jag menar") blev i det här fallet vansinnigt festligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *