20.5 – Länge var 0-9

19.5 - Bönen hörsammad! Oglamour
1/2-årspresenter!

resultatet i mina mardrömmar. Nu är läget annorlunda! Det är förståss old news, men jag gläds fortfarande!

Svenska Cupen.
Vår väg till Europa (för nåt SM-guld hoppas jag inte på)…

Stoppade in barn och nästgranne i nybesiktigad bil och for till Ullared i förmiddags. Efter en snabbis på GeKås skuttade jag inte och kramades på bästaste jobbarvännerna i världen! Egentligen är jag lite förgrymmad på er kom jag på nu: hade ni inte varit så jämrans underbara och fått mig att längta tillbaka så mycket så hade jag ju kunnat vara mammaledig i flera år, som alla andra… 😉

Eller som man också kan säga; lite sämre läge, ite underbarare personal!!

19.5 - Bönen hörsammad! Oglamour
1/2-årspresenter!
9 comments Lägg till din
 1. Det är ju skit bra att de är bra jobbar kompisar =) Jag längtar ju tillaka till att gå i skolan på (heltid) för jag har så underbara klasskompisar =)

  See ya tomorrow =) kanske kan ha föölje dit? jag är nämligen i skolan imorgon ?:) Kram

 2. ÅÅhh! Ullared! Där kan jag gå hur läönge som helst. Min pappa finner det dock inte lika roande. Konstigt det där.

  Du skriver om fotboll. Eller hockey? När det är ESC på TV.

  Och nej. Jag ska spela socialarbetaren som kommer i slutet och säger att knark är bajs.

 3. Jag har bara varit på GeKås en gång.. Och jag lär inte göra om det.. Det var inget speciellt alls.. Fast vi skåningar, är nog lite bortskämda med en massa roliga, stora lågprisvaruhus, precis som Gekås.

  Svar: Wow.. Du har fortfarande inte lyckats gissa rätt skratt Nu blev jag faktiskt imponerad =)

 4. Men hallå. Flera år? Vilka? Jag vill med!!! Träffar ju knappt mina kollegor knappt ens när jag jobbar så jag kan fortsätta att låta bli at träffa dem. Så länge jag får lön från jobbet istället för växel från FK…

 5. Min vagn som mamma köpt till mig kan minsann också vändas på 🙂 kan sitta fram o mot mamma med =) Men de kunde man ju inte på den vi tänkte först =) hehe Ses sen !!:)

 6. tänk…. Jag har fortfarande aldrig varit på GeKås! skandal! alla pratar ju så väl om det.. men säg mig: är det verkligen värt att åka till? 🙂

  haha min mormor brukade att gömma julklapparna till mig under MIN säng! Så jag har det liksom i blodet det där.. att man faktiskt vill ha överraskningen 🙂

  Vi ska resa söderut i thailand, så långt vi känner att vi orkar. Har inga planer och eftersom det inte är högsäsong känns inte det som att det behövs..

  ooooch sedan ses vi hemma jag och Joel. Jag kommer kasta mig i hans famn på flygplatsen!

 7. Sofie: klart vi kan ha följe om du vill! (det jag menade var att min vagn går att vända på, trots att det är tre hjul!)

  Rebecca: fotboll hurrudu!! och jag upptäckte av "misstag" att det var nån slags melodifestival-semifinal på TV? är det två? för jag kunde inte se Perellis lilla klänning nånstans?

  t0tta: same same gissar jag. fast det är mycket bättre kvalité på Gekås nu jämfört med bara för några år sen. och priserna är också därefter! (nu blir jag tokig. kan inga fler namn!! om det är ett svenskt? för annars kan jag ett till: Bente. men det är nog få killar som heter så!)

  Karlamamman: ibland är du svårläst. sen när har "flera år ;)" varit "flera år"? för du ska väl vara hemma "flera år ;)" 😉

  Hanna: nä. skippa! om inte för att kryssa av på listan "har gjort". (thailand kommer bli görhärligt!! lite avis…)

 8. gissa varför, men har svårt att glädja mig att du kallar dig själv gammal…

  tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *