10 comments Lägg till din
 1. Läser kommentarerna ovan ASG

  Själv har jag ingen åsikt om fotboll alls =)

  Hehehe, nej inte Biff heller… En ledtråd.. Det är ett norskt namn…

 2. glory glory man united… 😉

  äsch, helt ärligt, vem som helst före Chelsea.

  och vad hände egentligen när Drogba fick rött? jag missade inledningen av kurret och på reprisen visar de bara örfilen… vad är det för jävla produktion?

 3. t0tta: du är så söt när du kämpar för att kommentera mina sportinlägg och jag är imponerad av dina olika variationer av "jag gillar inte fotboll"! har förresten gissat på nya namn hos dig.

  rosenblom: helt ärligt var nog domaren bara trött på honom. sen vet jag ju inte vad han sa? den lilla örfilen var väl droppen i bägaren antar jag? i vilket fall; han var gnällig hela matchen och filmade och visade rätt tydligt att han inte var intresserad av att vinna. trist.

  Anne: vet inte om du kan flytta hela? varför vill du det?

  Frida: haha! nä! inte här heller! men i moskva, där matchen gick 🙂

 4. Det får inte regna imorgon.. Då ska vi med jobbet och åka Jetski.

  Nope, inte de namnen heller S

  Och fint budskap? Njäe.. Inte om man analyserar dem.. Jag har inte sett ett enda än så länge, som har varit så genomtänkt att det faktiskt fungerar som ett "fint budskap".. Och om man då lägger till att det alltid ska hända något dåligt om man inte skickar dem vidare.. Nej.. Gillar inte.

 5. Jo, men inte ens de är genomtänkta.. Ska man göra ett massutskick, får man ju åtminstone FÖRSÖKA försäkra sig om att det inte kan misstolkas, eller väcka anstöt hos vissa grupper.. och jag har inte sett en enda som har lyckats med det.

 6. Jag jobbar som säljare/butiksanställd, men kanske not for long! Vi får se hur det går. Uppföljning i bloggen, tatatatatatada! (trumvirvel)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *