21.5 – Terry höll tungan

1/2-årspresenter!
21.5 - Drogba visar ut sig,

rätt i mun och räddade helt öppet läge tio minuter in i första förlängningskvarten. HAN ÄR GUD vrölar blåtröjade maken tyst för att inte väcka det ikväll ovanligt svårlagda barnet på ovanvåningen. Själv är jag mest nöjd med min ordvits.

Tröjan har han förresten fått av mig. Jag har ju inget eget lag i England och supportar ointresserat samma som Mattias. De hade* ju Premiärligans snyggaste kläder 😉

Må det inte bli avgörande straffar. Undrar isf hur många som går över?

Jösses vad det regnar!

* den där vita kragen de har nu kan jag vara utan. och adidas var visserligen favorit i högstadiet, men nu är jag rätt oimpad av deras ”tråkiga” design. nä. tacka vet jag umbros jubileumströja från 2005! var dom sniggast i england!

1/2-årspresenter!
21.5 - Drogba visar ut sig,
4 comments Lägg till din
  1. joel: oj! genom denna insiktsfulla kommentar glädjer du ett fotbollshjärta våldsamt! tjohoo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *