23.5 – Nytt revolutionerande TV-test

23.5 - Maali-pappan bytte revolutionskepsen
23.5 - Mer revolution hittar

figurerar i media. Lika bra som alla andra orättvist missvisande TV-tester. Gifvetvis. Försöker att inte hetsa upp mig. Det är ju ingen nytta till. Mest chockerande i just detta test, som är beställt av den svenska Energimyndigheten, är att en av apparaterna får minuspoäng för att medföljande instruktionsbok endast ligger på CD. Är det ett minus? Hur fan då? Sen när renderar miljövänlig sparsamhet minus? Och det av en Energimyndighet?

Öhmäjsing!

23.5 - Maali-pappan bytte revolutionskepsen
23.5 - Mer revolution hittar
5 comments Lägg till din
 1. Haha! Mycket väl noterat. Man upphör aldrig att förvånas.

  En CD-skiva istället för en tjock pappersmanual måste även bli billigare i frakt och producera mindre utsläpp.

  Och eftersom ingen ändå läser manualerna så blir det mindre skräp med en skiva vilket ger mindre skador på ryggen när man ska promenera till ett avlägset sopnedkast vilket såklart medför mindre påfrestningar på sjukvården och mindre belastning på statskassan i sjukskrivningsersättningar…

  Tänk vad bra det är med en CD-skiva… 😉

 2. rosenblom: mina tankar exactly!

  ps. du blev inte arg på mitt perelli-påhoppsmothopp hoppas jag?

 3. Absolut inte! Jag välkomnar diskussionen. Både du och jag gillar respons. Det bevisar ju att vi blir lästa. Att någon hugger tillbaka ser jag som sunt. Vi är överlag för dåliga på att ifrågasätta. Om någon tycker att jag har fel tar jag gärna emot det.

  Så länge jag vinner i slutändan… För jag har ju trots allt rätt… 😉

 4. rosenblom: hmm. vi verkar skilja oss åt en smula [om du inte är ironisk]? jag diskuterar för att få ett utbyte av åsikter, inte för att prompt övertyga motparten om att jag har rätt! att "vinna" är inte det viktigaste, vare sig jag har mest rätt eller inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *