4 comments Lägg till din
 1. vet att dom grabbarna inte är dina "favisar" precis men du skulle nog se några av dom andra avsnitten (hela, inte bara äckel delen) för du har faktiskt missat en del dråpligt roliga grejer.

  Å tjocke ironmike var ju helt kåmig av alla antidepressiva, snyft…

  puss på din nos!

 2. Men.. Det är inte ointressant… Men jag tittar aldrig på TV… Eller i stort sett aldrig.. Om jag väl tittar, så är det House, nån av de där kvinnorna som drömmer eller talar med döda.. Medium och vad de heter, eller dokmentären på discovery kl 12 på natten om onda mördare…. Fredrik och Philip är helt enkelt inte intressanta nog att starta tv:n för…

  Svar: Nä jag är inte alls hemifrån p.g.a jobb S

 3. Åh, vi har en sak till gemensamt! Jag tycker de där pojkarna bara är odrägliga. Och det är inte för att jag sett för lite av dem och missat dråpligheter. Jag har sett alldeles för mycket. Och jag tycker de har gjort bort sig massor med gånger, ha ha.

 4. älsklingen: nä. när dom stod på torget i varberg och försökte göra TV mitt under kyrkans själaringning klockan elva på förmiddagen och skriker "håll tyst nu jävla f-ttklockor" tappade jag all respekt. plus att jag råkade gå förbi dom utanför Lolles där dom satt på en parkbänk och dissade journalister. fast det var egentligen rätt kul. jag var bara för irriterad. de är duktiga. men hajpade. Slitz blev aldrig sig själv efter att Wikingsson lämnade skeppet.

  t0tta: jag tittar mer på TV nu än bara för nån månad sen. och mer lär det bli om några veckor!!

  Annaa M: jupp. de är duktiga. men hajpade. hörde du deras Sommar-program? jag blev jättebesviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *