27.5 – Apropå höjda skatter

27.5 - Ukraina slog oss
28.5 - Whiskie är minstast

så hör jag till dom som skattar mig högst och lyckligast när min EmmaLi spricker upp i ett leende så underbart å härligt att jag glömmer alla mina klena sorger!!

Och så undrar jag en smula ironiskt vem som har råd att snusa nu för tiden? Eller röka? Eller åka till Thailand? Eller köra bil? Eller gå till tandläkaren? Eller köpa vin [som man inte ens kan köpa i mataffären]? Eller köpa kläder? Eller handla mat? Eller betala TV-licensen? Eller strejka? Måste allt handla om prioriteringar?

Ja?

För övrigt var tydligen hån av Filip&Fredrik för mycket/för elakt/för tråkigt och intetsägande för det inlägget har inte fått en endaste kommentar* 🙂

Nu ska jag iväg och skönhetsbehandla mig. Det har jag nämligen råd med för jag kör inte bil. Eller snusar. Eller röker. Eller åker till Thailand. Men jag går till tandläkaren. Och köper vin [på Systembolaget]. Och kläder. Och mat. Och betalar TV-licens. Men strejkar gör jag inte. Det har jag inte råd med.

Tjinixen!

* okej. uppdatering: nu har dom trillat in i försiktig mak!

27.5 - Ukraina slog oss
28.5 - Whiskie är minstast
10 comments Lägg till din
 1. jag prioriterar toapapper och katrinplommon.. en prioritering som ofta går hand i hand med varann..

  (hmm, gick jag för långt nu?)

 2. Man får också råd när man säljer loss saker på Tradera. Med ca 12 h kvar har jag nu dragit ihop 793 kr minus max en hundring i annonskostnad skulle jag gissa. Här skall shoppas. Eller köras bil. Eller drickas vin 😉

 3. Anne: snusare stör väl ingen? så länge de inte spottar snuset på en! drar in sköna slantar till staten i skatt nu också 🙂

  joel: för långt och för långt. man kan väl säga att du nått änden iaf…

  Fru Eriksson: åh! vad sägs om vin på Grappa nu då?

 4. Inte slösa fint förvärvade pengar på restaurang utan serveringshyfs 😉 Hellre rosé i valfri trädgård!

 5. jag vill bli uppassad!! det blir jag inte i trädgården…

  nänä. vi går väl själva då! för ni är väl inte sugna på Statt heller (även om du inte kan skylla på servisen då ;)!

  nu! SOL!

 6. Uppassning inte värd 300 kr. Jag kan lätt passa upp dig för de pengarna. Bara säg till! Nu ska jag äta egenrullade köttbullar, svenska färskpotatis och gräddsås. Hur gott ska inte det bli???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *