28.5 – Whiskie är minstast

27.5 - Apropå höjda skatter
29.5 - Reinfeldt "till attack"

i familjen numera med sina ynka (men kanske lite dryga) tre kilo! Att hon är en mammakatt kan man lätt se på det vis hon "tar hand om" bäbi Maali. Hon har helt annat tålamod och förståelse för hennes vevande och illtjut än vad husets andra katt har däremot verkar hon ha tröttnat lite på att bli klapp-dragen i pälsen… EmmaLi å sin sida blir allra gladaste när hon få se ett levande mjukdjur komma promenerande! Hon strålar upp i ett igenkännande leende som borde få vilken cool kisse som helst att smälta 🙂

Häromdan fick Mattias upp mina öron för artisten Duffy, och även om Mercy-låten är radiouttjatad så tycker jag fortfarande den är asabra. Undrar om hela skivan är lika bra? Veronica Maggio är en annan favorit. Kanske ska kosta på mig några skivköp. Nån som lyssnat och tycker?

Apropå radio så undrar jag hur det kommer sig att intressanta Christer fortfarande ligger kvar på P3 medan Annika Lanzen flyttades till P1?! Det försöket att förnya kanalen gick nog en smula om intet gissar jag…

Det verkar bli ännu en solig och varm dag så jag satsar på några timmar i trädgården. Man vet ju aldrig; det kanske är all sommar vi får? Har massa nummer olästa exemplar af eminenta Offside så tiden ska nog gå även nu när älskade lilla ungen passar på att ta sig en förmiddagslur i sin vagn på altanen! [ååååh!! hon är så vansinnigt oemotståndlig och gullig att jag skulle kunna mumsa upp henne!!!]

Nu. Ut i solen!

27.5 - Apropå höjda skatter
29.5 - Reinfeldt "till attack"
6 comments Lägg till din
 1. Fast det där håller jag inte med om. Runt Gbg är det INTE billigare att bo på landet än i lägenhet i stan. Det är knappt att huspriserna skiljer heller. Vi handlar i samma affärer, har samma försäkringar och…som sagt…husen är inte billiga. Skulle man se det så som du gör så kan man i så fall säga att de som bor i stan "generellt" sett har det bättre ställt än de som bor på landet…dvs högre inkomster…om de nu har råd att bo så där dyrt.

 2. Himla fin katt, den verkar ju ialla fall snällare än den katten vi har, våran katt går omvägar om Clara alltid. Och tycker inte alls om =) och om de fina vädret så om du har lust så går jag gärna ut och går en sväng om du har tid någon dag ? =D

 3. Clara och Sofie: hon är superfin! och promenad? gärna! eller fik i solen kanske?

  t0tta: apselut! särskilt ens egna!

  aj då. men om du säljer fem idag behöver du bara sälja en imorron 🙂

  Therese: diskussionen hamnar lite galet här. men. kortfattat.

  det blir galet att jämföra hus mot lägenhet, boendekostnaderna är på helt olika nivåer. och nog är det billigare att köpa hus några mil utanför stan även i göteborg? iaf enligt annonser i tidningar och mäklarfönster.

  att "generellt" jämföra boende kan/vill jag inte göra. det intresserar mig inte att lägga aspekter och värderingar i folks ekonomi! fast för att ändå svara på din fråga. nej. det tror jag inte. jag tror det handlar om prioriteringar. och möjligheter. och i viss mån chansningar.

 4. Åh jag känner hur lugn och tillfreds jag blir av att läsa om de levande mjukisdjuren och lilla bäbin. Billigare än terapi och betydligt hälsosammare än sprit.

  Föresten så tycker jag du ska lägga in nån bild på er trägård så jag vet vad jag avundas 🙂

 5. Agge: jupp! fast billigare blir det nog inte. terapi är gratis i Sverige, det är inte kattmat…

  å haha! njä.. vill gärna du ska fortsätta vara avundsjuk 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *