29.5 – Reinfeldt ”till attack”

28.5 - Whiskie är minstast
Dagsens tips: samla glada vänner till solskensfika!

mot Rice om Irak-flyktingar på presskonferens.

Diplomatiska attacker från puttifnaskländer som tar sällan skruv i de Amerikanska Förenade Staterna, men det är det enda vi har att ta till. Och även om jag kan tycka att det han sa kanske var i klenaste laget så är jag övertygad om att jag själv inte varit särskilt mycket tuffare… Men så är jag inte heller betald politiker. Men schår, pay me och jag lovar att skälla högt!

Tydligen är halva Stockholm en enda röra av säkerhetsavspärrningar och förvirrat kaos. Skönt att slippa.

Utanför mitt köksfönster vrålar en MC förbi i dubbla tillåtna hastigheten [som av nån oförklarlig anledning är 50]. Idiot morrar jag, men tyst så inte EmmaLi ska höra. En dag ska jag hämnas på alla fortkörare på vår hundrameters återvändsgata. Vet inte hur, men det ska vara minnesvärt och göra ont.

28.5 - Whiskie är minstast
Dagsens tips: samla glada vänner till solskensfika!
7 comments Lägg till din
 1. förslag , ta barnvangnen å rulla ut den i vägen när de kommer (se till att inte emmali ligger i bara) fartsyndarna lär stanna å inte köra fort någon mer gång , plus de kan inte anmäla dig för något då det inte är olagligt att tappa en tom barnvagn 😉 ha det gött mvh nisse

 2. Hatar dom som kör ALLDELES För fort. Speciellt när jag som övnoingskörare kör och det kommer en bil kör om mig och stajlar(spec motormopedcyklar) 🙁 Gör mig irreterad. Sen så tänker dom inte på vad som kan hända om de nångång skulle råka komma ut ett barn i vägen. vad gör dom då? Håller med om att dom är I****er. Svar: Clara satt själv en liten stund medan jag tog kortet annars så håller jag henne, förhon kan ju halka=) Tar gärna en fika i solen och promemerar =) . Hörs aV !!

 3. nissen och maken: den tanken är annorlunda än den jag delvis tänkt ut, att notera registreringsnumren för att ta reda på var dom bor och sen spela asahög dansbandsmusik utanför deras sovrumsfönster vid oregelbundna tider under två års tid. eran idé var kanske lite bättre?

  Sofie: de borde införa IQ-test för körkort. en övningskörare övningskör för att den behöver öva på att köra. annars kunde vi ju dela ut körkort hursomhelst. vilket jag iofs ibland undrar om icke är just vad som sker… 🙁

  sol och fika beställt! redan imorron eftermiddag kanske?

 4. Prova spikmatta! Funkar garanterat…

  Kommentarer från min blogg: Ingen aning om det där med laddaren, men vi bor i studentlägenhet och betalar ingen el 🙂

  Fotat med mobil, W850 för att vara exakt.

  Den kunden vill ingen ha… Han är portad från SIBA dessutom… 🙂

  Kul med många kommentarer! Tack för intresset!

 5. själv rekommenderar jag en väl riktad påse med bajs rätt i huvet på fortköraren…

  garanterat uppskattat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *