30.5 – Separationsångest och tandagnissel

Maali hjälper till med disken!
1.6 - Jösses sicket kalajs

skapar sällan skådat missgynnsamma förhållanden inför morgondagens barnpassning [under tiden vi går på Lerums ballaste Vårfest!]. Vänligen notera att separationsångesten nu faktiskt sitter i bäbins huvud ursprungligen, men gör ontont på både mamman och pappan också…

Hur vi löser problemet vrålgråtande lilleskutt-tårsbarn i vems annans famn än föräldrarna som helst är inte helt klargjort, men förfrågan hos värdparet har lämnats om planerad tillbordssittning och har vi en jämrans tur lyckas vi tajma matning/läggning perfekt efter raKETens färd norrut och ankomst partaj alldeles lagom.

Lär väl återkomma i ärendet!
Till dess: En trefvlig helg önskas er alla!

PS. Tandgnisslet då? Jodå! Duo vita små gryn tittar fram i litens ömma mun. Den ömma modern lider. Också.

Maali hjälper till med disken!
1.6 - Jösses sicket kalajs
4 comments Lägg till din
 1. Hoppas att det går bra för er att lämna ifrån er EmmaLi! Håller tummarna!:) Såg på bilderna. Sikken sockerbit hon är! Nu ses vi snart, kommer ju hem den 5 juni!:) Hör av mig när jag är hemma så kan vi ju ses en dag!

  Ha en mysig helg!

 2. Duktig tjej du har som hjälper till med disken och allt! Jag hoppas min oxå kommer med såna skills 😉

  Och jag undrar vilken slags mamma jag blir. Den som gladeligen dumpar ungen på första bästa barnvakt, eller den som 10 minuter efter separationen måste ringa och kolla hur det går och efter 20 minuter överväger att åka hem igen. Allt annat har jag mina små ideér om det blir, men just på den punkten har jag inte den blekaste 🙂

  Hoppas det går bra för er iallafall, väntar nyfniket på uppdatering i den frågan

 3. Lilla Bob: ja!! hear off you!

  Agge: hon är grym på att hänga tvätt och dammsuga också 🙂

  det är lite klurigt det där med barnvakt. vi har lämnat flera gånger (redan) och det är olika varje gång. men så länge jag vet att hon har det bra är det oftast inga problem. fast saknar henne gör jag såklart!

  joel: om du springer på mig i verkligheten unge man så lär inte löständerna vara ditt främsta problem gissar jag… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *