3.5 – Slut på inspiration.

28.4 - Jag fyller år!
4.5 - See huur hääärligt

WTF. Jag har blivit helt torrlagd? Puts väck. Nada surf. (H)Järnbrist. Asatrist. Snark. Hilfe!

Efter födelsedagen som blev exakt som en vuxenfödelsedag numera alltid blir: överskattad = lite kul att längta till men knappats nåt mer tog det liksom bara slut. Blåfisk* stuvades undan vid Philip, brevid PS3, och sen tänkte jag inte en bloggtanke på flera dar. Eller rättare sagt. Jag försökte. Men det fanns inget intressant att bloggtänka fram.

Och det finns det fortfarande inte!?
Was ist los? Allt roligt som hänt och passerat fastnar inte i nosdelarna av ullisarna. Helt enkelt?

Men. Nu kan jag inte hålla mig längre så med Stokkelagd bäbi stuvades Blåfisken fram igen och shitpomfrit jag höll på att trilla av IKEA-pallen när jag fick se att jag hade typ en miljon** nya kommentarer!! Nu ska jag försöka hinna svara på dom (och läsa favvobloggarna!) innan Maali vaknas… 🙂

Puss och kram gosingar!

* il computre
** storsint avrundade en miljon omvandlas i nosarnas värld från verklighetens något färre men ändå glädjande görmånga!
28.4 - Jag fyller år!
4.5 - See huur hääärligt
8 comments Lägg till din
 1. Jag har hängt här stenhårt och väntat på nästa blogg. Tycker det är roligt att läsa vad som försigår hemma i Varberg. Min blogg är gemensam med min vän Linnea så bli inte försträckt om du inte känner igen något. När det står svampen är det jag som skrivit..;) Nu syns vi snart igen! Kram

 2. Hehehe.. SA ju att du var saknad.. Och djupt välkommen tillbaka =)

  Svar: Tack.. Jo, det börjar faktiskt bli kul att jobba nu =)

 3. Du är så klok, ack så klok! En annan sak som skiljer är väl att han är en man, men det är såna där petetesser ;D

  Förövrigt så känner jag att vi uppenbarligen hamnat i samma svacka. Min mest orsakad av att jag inte har något fungerande nät, så när jag väl får tag på en dator som har en så blir jag så stressad och kommer inte fram till ett skit ;o

  Får man förövrigt vara så ful och fråga hur ung damen blev på sin födelsedag? 😀

 4. Oh, jag vet en sambo (typ min) som skulle bli snorigt avundsjuk på det där PS3 som omnämndes. Jag överväger att köpa det åt han tills han fyller år, fast de är inte fören i december och då vill han säkert ha något annat istället.

  Det är ett ganska fashinerande fenomen det där med barn. Jag brukar liggaoch titta på tjockismagen och förvånas över hur fantastisk min kropp är som kan producera en sån liten fantastisk sak! Som fungerar!

  Sen sitter man på tåget/bussen och någon annans lilla skitunge sitter och skriker och jag försöker låta bli
  att irritera mig för om några månader är det säkert min som gör det och någon annan som irriterar sig.

  Nej, det är helt klart något speciellt med ens alldeles egna undrebaraste barn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *