Dagsens tips: Carlos Ruiz Zafóns alldeles underbara ”Vindens skugga”

Dagsens tips: stark sol ger bränt skinn...
Dagsens tips: humorkultur

påminner om nåt av Marianne Fredriksson. Eller haussade författaren Paulo Coelho, men den är fängslande eftertänksam trots att den skippar de religiösa kopplingar som pyr i alla Coelhos historier (utom i ”Elva minuter” – men den är å andra sidan annorlunda på så många andra vis; berättar om en sydamerikansk kvinna som skulle kunna ligga till grund för Julia Roberts karaktär i ”Pretty Woman”).

Själv läslyssnade jag på ”Vindens skugga” som ljudbok. Uppläsare Jonas Karlsson. Kanske gjorde det sitt till min positiva upplevelse? I vilket fall blev jag [i mitt gravida tillstånd] så begeistrad att jag satte Daniel högt på min lista över namn på kommande bäbin.

Jag tipsar: Köp på pocket och läs i hängmattan! Lika lättläst som Dan Brown, men mycket mycket bättre!

Dagsens tips: stark sol ger bränt skinn...
Dagsens tips: humorkultur
4 comments Lägg till din
 1. Böcker? Sånt tar tid S

  Volvo?? Nä, skulle jag det..? Jag äger ju ingen bil själv, så jag kör Bs Pegåt och Sittroäng (hehe).

 2. hmmm, kanske något för mig..

  är grovt fan av paulo.. han förändrade på många sätt hur jag tänker. Blev helfrälst efter boken Zahiren.

  är dock inte särkilt förtjust i "den upphajpade som fan" alkemisten… tycker den är sådär..

  tror jag har alla hans böcker som finns på svenska.

  Och dan brown är ju underbar så en korsning torde ju bli fantastisk ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *