Dagsens tips: lämna bilen hemma

15.5 - Min första morsdag
16.5 - Sverige borde inte

en extra gång i veckan. Eller i månaden. Eller om dan! Att som grannarna gasa igång SAABen för att köpa chips på Statoil borde egentligen inte vara tillåtet… särskilt inte när det händer veckovis…

Jag och ena bästisen pratade bil/samvete/miljö häromdan. Vi kom fram till att trots allt större, och roligare!, utbud av miljöbränsledrivna hybrider är den mest miljövänliga av bilar ändå den som står stilla!

15.5 - Min första morsdag
16.5 - Sverige borde inte
4 comments Lägg till din
  1. Tja, men de får ju må bra den lilla stunden, de bestämmer sig för att vara duktiga och INTE köpa chipspåsen i affären, när de ändå är där.. Trots att de VET att de kommer sakna den OCH införskaffa den på kvällen ändå..

    Ja, säljer vi för en viss summa, så tjänar vi en viss summa pengar… Säljer vi för max, så tjänar vi max, säljer vi för minst belopp, så tjänar vi minsta.. Oavsett VEM som har förhandlat fram det. De tycker att det är bättre för mig om jag säljer en maskin för halv provosion, än att jag inte säljer nån alls.

  2. Ska man köpa chips (och äta dem) så BÖR man promenera eller cykla till Statoil i alla fall. Av flera anledningar! 😉

  3. Jag instämmer! Om tåg- och busstrafiken blev bättre kanske fler skulle kunna låta bilen stå. Men sedan finns det förstås hopplöst lata personer som inte vet vad man ska ha benen till…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *