14.6 – om puckade brudar.

13.6 - om veckans avsaknad av typ allt.
15.6 - om glada turkar.

När jag i mitt febertöckniga tillstånd nån morron av misstag råkade sätta på VaknaKanal 5 (tror det var i fredags?) blev jag beklämd av att se Josefine Crafoord hönsa sig genom hela Hans Wiklunds recension av Sex and the City-filmen. Det är en sak att inte hålla med. Det är en helt annan att attackera någons åsikter med korkade uttalanden i falsett. Såsom "Jag tycker du verkar känna dig lite hotad? [av tjejerna i biosalongen]" och "Har du nån gång fått en Louis Vuitton-väska i skallen? Det börjar bli dags för det nu."

Nä Jossan. En god feminist visar i stridens hetta de goda kvinnliga sidorna. Inte de sämsta.

13.6 - om veckans avsaknad av typ allt.
15.6 - om glada turkar.
8 comments Lägg till din
 1. Lät ju vansinnigt moget.. Kan inte placera vem människan är i huvudet, den där Josefine, men det låter ju som om det skulle vara lika bra.. Hmm.. Är inte Hans Wiklund gift med Emma? Vad har Josefine att komma med där, i vilket fall?

  Svar: Bent är fel skratt

 2. matilda: jotack. nu så!

  Rebecca: vaddå? jämför du min tv-tittning med din mammas?? 😉

  t0tta: hon var coolast som fru till JustD:s Wille Crafoord. namnet tog hon med sig. det andra lämnade hon kvar?

 3. Jag stör mig nåt otroligt på hela hennes upenbarelse, skulle nog inte palla en dag i hennes sällskap, varför har de valt henne????

 4. Har också råkat sätta på de programmet några ggr, och hon pratar hela tiden och va jag förstår det bara om sig själv ?:( Svar: Clara hälsar tack , och vi saknar er jätte mycket, se ya soon?:) Kram

 5. Äsch, man kan ju inte annat än att skratta eller sucka åt sådana kommentarer, vem de än kommer ifrån. Det är inga giltiga argument och behöver inte besvaras med sådana heller. 🙂

 6. Petra: jag tycker hon är överkomlig. eller rättare sagt. har varit. nu blir jag också tokirriterad på henne hela tiden. blä.

  Sofie&Clara: en korrekt analys om jag får tycka 😉

  Neumann: nä. fast det är synd. för de förstör mer än den som uttalar den förstår tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *