15 comments Lägg till din
 1. fin blogg du har:)

  gå gärna in o kolla lite i min blogg , skulle bli jätte glad 🙂

  ha en trevlig söndagkväll 🙂

 2. sorry lilla laxen. du har läst på dåligt.

  och evelina, din spamning går till historien som en av de mest misslyckade. adressen darling?

 3. Hahahahahaha… f-n va kul.. Spamma och glömma adressen..

  Svar: Men licensen är väl ingen skatt??? Det är väl ett företag som tar ut pengar. Och nej, har jag bilen avställd, så betalar jag ingen skatt.. Och jag rökde ju fram till för 15 månader sen.. Och nej, jag kan ha cigaretter hemma, utan att betala skatt för att jag har dem. Jag betalar skatten när jag köper dem, men sen inte mer.. Jag betalar skatt när jag köper en TV också.

 4. t0tta: borde hamna på spam-toppen. elin eks nya program på SVT. det borde t o m du som minimal tv-tittare bli nyfiken på 😉

  men du. pliis. har du medvetet missuppfattat mig?! tv-licens är en statlig avgift. kalla den nåt annat än skatt om du vill! du kallar ju momsen för skatt – det är ju typ samma sak. om bilen är avställd får du ju inte ens rulla den ur garaget med motorn igång, trodde det var självklart att du skulle förstå att jag menade ett påställt fordon!! exemplet med ciggisarna tog jag med för att det där läggs på otroligt mycket kosing till staten, trodde det var det du ville komma ifrån?

  nu är jag megatrött. måste försöka sova! du med!

  tjo!

 5. Forts. på ovan… Men min oanvända TV, går faktiskt att jämföra med en avställd bil, som man måste betala skatt för.

  Och cigaretter borde förbjudas helt och hållet. De inbjuder till en helt annan diskussion om vad som är tillåtet att utsätta folk för i riskväg, om bara tillräckligt med pengar är inblandat.

  Jo, jag vet att jag borde sova, men jag är alldeles för uttråkad för det.. Och fick dessutom reda på i mailen att jag är helt ledig imorgon…. Boooring.

  Men dröm sött =)

 6. Haha, jo, han "vinkar" hela tiden 🙂 Ska väl fixa det också, men fram tills nu fick det bli ett panikbyte till den gamla designen. Ibland vill man inte ha det som det är bara, så då blir det ett snabbt byte!

  Va skönt att jag hade rätt ang. Spanien… den enda skillnaden skulle väl varit om han kommit fram med foten 1/100s tidigare på inlägget så det blivit 2-1 till oss 🙂

 7. Underbart! Fan, det här är idrott med stort I. Sällan man får skåda sådana här vändningar i dagens fotboll. Det här kommer att vara EM´s bästa match genom tiderna.

  Fröjdfelt går längre än landslaget. Det är jag säker på.

 8. Skäms lite över att jag inte har sett en enda match.

  Fast när Sverige har spelat har jag lämnat dörren öppen, då hör mn hur det går.

 9. Tack sötnos!

  Och jag håller med dig om att det var en riktigt spännande match. Tyckte till och med jag som brukar halvslumra till fotboll 😛

  Kram!

 10. t0tta: fast dottern tittar ju på bolibompa ju 😉

  är det inte härligt att vara ledig?

  elin ek=grynet

  tjo!

  Otto: shit. ja tänk! sicken grej! spöa spanska armadan. hade varit en bragd det minsann!

  Totte: den ligger bra till ja. tills Sverige möter Holland på midsommardan (det känns lite obehagligt att det är en exakt upprepning av Portugal-EM…)!

  Rebecca: skäms inte. du har väl andra intressen för böfvelen!

  toniiaa: spanien var för tuffa. hoppas vi kan klara den ryska björnen istället.

  Rebecca: det var det värsta! hihi! fick han dig att titta på hela den ur svenskt perspektiv icke-intressanta matchen? imponerande 😉

 11. Det var även bra drag på turkarna på torget i Grekland där jag befann mig. Trist nog. Jag hade en bra slant att hämta hem om inte Tjeckien förlorat. Såg ok ut med tjugo kvar och segerdrinken beställdes in…

  Toppen. Verkligen.

  Världens bäste målvakt gjorde bort sig och världens kanske mest korkade bjöd på en egen lite föreställning…

 12. rosenblom: jisses. finnas det turkar i grekland också? dom finns på en hel massa stället tydligen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *