17.6 – om sovande bäbi.

Dagsens tips: gungeligunga!
18.6 - om taco ajöss...

Imorse sprang två yra föräldrar på varann i trappan utanför Maalis rum – den ene uppe tidigt och på sin väg till tandläkaren, den andra bara yr:

Hon har inte fått sin välling än! flinar den som nu är hos tandläkaren.
Men klockan är ju [över] åtta?!! replikerar den som nu sitter i sängen och bloggar.

Inte nog med att hon somnade som en snäll säl igår kväll. Eller att hon, förutom en ganska kort vakning klockan 4:11, har sovit hela natten. Hon har dessutom inte vaknat förrän i human tid på morronkvisten. Och utan allför mycket nos somnat om.

Que?

Fast vi är inte över bäcken än så jag ropar inte några hej. Två nätter till, sen hejjar jag glatt!

Dagsens tips: gungeligunga!
18.6 - om taco ajöss...
8 comments Lägg till din
 1. Jag är väldigt väldigt väldigt avundsjuk på er. Den natten jag kommer få sova en hel natt, då jublar jag. Är trött som en zombie nu :).. Men ni är värda det!! kram

 2. Hej! Vad kul med nya läsare 🙂 Får jag fråga hur du fann min blogg? Jag är bara hemma denna veckan, sen på tisdag börjar allvaret igen! Känns ganska skönt faktiskt.

  Gud vad skönt att få sova hela natten. Har ni haft problem med nattsömnen? Man är inte allt för rolig när den rubbas =(

 3. Jag minns den hemska isande fasan första gången det hände. Just vid åttatiden. Vaknade av en total tystnad som jag insåg varat sedan kvällen innan och var övertygad om att barnet i fråga hade avlidit under natten. Det hade det inte. Det hade fått sitt första modersmjölkstillägg innan det somnat!

 4. Kom precis på varför jag inte råkat ut för så mycket sånt, med mina småttingar.. Jag hade dem helt enkelt i min säng. =)

  Svar: Nej, tyvärr inte.. Hade jag varit okär, så hade situationen inte varit några problem.. Då hade jag gjort som med förra förhållandet och bara avvecklat det, sakta, men säkert. Det rann ut i sanden, med stor framgång.

  Denna killen, vill jag verkligen ha kvar, flytta ihop med och hade inte planerat försvinna innan liemannen kallar hem mig.

  Jag har haft så många, långa förhållanden, att jag vet av erfarenhet att man vet VÄLDIGT tidigt om det inte kommer hålla livet ut, även om det håller många år.. Så är inte fallet här. För första gången känns det helt rätt.

 5. Sofie: ett råd du kanske inte vill ha, sluta natt-amma och låt fidde ta henne en eller två nätter. du måste få sova kompisen!!!

  fetaste kramen

  Malin: aha. såpass alltså. själv ska jag börja jobba om en och en halv vecka. känns också bra. fast.. nja. kommer kännas väääldigt konstigt!

  hur gammal är din dotter?

  ps. hittade dig via "senaste inläggen"!

  Annaa M: det är vidrigt. så "illa" var det inte den här gången. vi är vana faktiskt…

  allra första gången det hände var förstaste natten på BB. vi hade familjerum och jag å tias hade varit uppe mer än sovit (efterklokheten förklarar, redan då kolik) och när vi båda två vaknar med ett ryck klockan fem över halv tio på förmiddagen nästan skrek vi och stirrade på varann med ihåliga dasslocksögon. vi flög fram till lilla plastsängen (okej, jag flög föga; hade ju fött barn dygnet dessförinnan) för att med hela magen full av isbitar kontrollera om det andades… vilket det gjorde! själva fick vi knappt luft av rädsla, men hon låg där och snusade gosigare än en nallebjörn. jävlar. sååå skraj har jag aldrig varit i mitt liv.

  t0tta: saknar tiden med bäbin i min säng, men hon "valde själv" att flytta in till sig. i ett nafs sov hon verkligen mycket bättre så det var inte så mycket val kan man säga!

  ang din lessenhet: men? då förstår jag inte?!

 6. Hej igen!

  Min dotter är 19 månader, hur gammal är din lilltjej? Ska din sambo vara hemma o vara pappaledig nu då?

  Jag lovar att rapportera ang S.Holm 😉

 7. Emelie och Malin: min EmmaLi är sjuåenhalv månad!

  Jag och Mattias ska dela på föräldraledigheten i sommar (och troligen i höst också).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *