22.6 – om rosé i finglas, Whiskie och Ben&Jerry-glass.

21.6 - om att blåsa sin kos bort.
23.6 - om rundgång.

Aldrig har bib-rosé smakat bättre än i bästaste sällskapet, och medan våra barn snarkade på varsitt håll i mitt hus umgicks Stalkern och jag på sällsamt ”vuxet” vis – nästan inget prat om barn – halva natten!

Kvällen inleddes med av maken Webrad kyckling. Som efterrätt hade gästen medtagit en rund dosa glass, och så var min Ben&Jerry-oskuld tagen.

Gifvetvis stod fotbollen på i bakgrunden. Mattias hejjade på kidsen från Ryssland och jag tyckte synd om den klart övervägande orange delen publiken vars lag tydligen blev lika överrumplade som Lagerbäcks gula kycklingar. Detta sätter faktiskt svenskarna i en helt annan dager. För visst är det en sak att vi blev tagna på sängen. Nog borde de holländska spionerna gjort ett bättre jobb?

Hursomhaver. Det klassiskt uttjatade Ryssen kommer känns oroväckande aktuellt.

Nån jag gärna hade sett komma snabbare än kvickt är lilla Whiskien som nu varit borta jättejättelänge. Mjau.

Whiskie kom hem!!
21.6 - om att blåsa sin kos bort.
23.6 - om rundgång.
14 comments Lägg till din
 1. får se hur det blir med 200m, hehe. 400m är nåt annat, en upplevelse utöver det vanliga!

  med mig är det kanon nu:D hemma och full av härliga minnen och upplevelser!

 2. matilda: ska bli spännande! – å ingen press på dig såklart 😉

  Otto: korrekt uppfattat!

 3. ja jag önskar att jag också kunde ha det så.. men min pojkvän är sådann att allt skall gå enligt hans principer, så jag har inte så mkt o säga till om.. hjälp vet inte hur jag skall göra för att kommunicera bättre.. några förslag???

 4. Jag tycker det räcker för Ryssland.

  De vann eurovision. Och över Sverige

  (jag vet. Jag har ingen rätt att uttrycka mig, jag har inte sett en enda match

 5. Haha, ryssen kommer! Så sjukt bra och att inte jag tänkt på den! 🙂

  Och tack för tipsen! Fast enda chansen jag faktiskt vaxar den vildvuxna busken är att jag får smärtlindring innan. Jag är en mes. Det kanske är en tjänst de kunnat erbjuda innan förlossning.. Vaxning med tillhörande lustgas..

 6. matilda: du menar vilken adress (för den ligger ju i min stad)? ingen aning. torggatan nånting! sök på "komin".

  gullspång: massor. fast inte så många som känns lämpliga att ta via en publik blogg…; prata med varann. få honom att förstå. om du inte kan det måste du nog antingen 1) lära dig leva med det, eller 2) flytta ifrån honom.

  rebecca: jag vet bestämt att du sett nästan en match. en gång. eller? i vilket fall håller jag inte riktigt med. dom var ju bäst. ska bli spännande att se om dom klarar Spanien den här gången istället.

  Agge: hmm. vill apselut inte skrämmas, men du vet att det gör liite ont att föda barn också va?

 7. Rebecca: ärligt? njae… fast jag får nog testa fler smaker innan jag sågar helt!

  Malin: ååh! tack!

  det känns så overkligt. har letat i dikena längs halvstora vägen bortanför huset idag men där var hon inte. hade hoppats på att hon varit instängd nånstans över midsommarhelgen, men nu borde hon kommit hem då… längtas otroligt mycket…

  (du är mycket gullig som tänker på oss!)

 8. Barnen ville att vi skulle köpa B&J idag.. Men 150 kr för 3 byttor glass? Njä.. Så rik är jag inte.

  Svar: Hehe, du får nog läsa min PK-lista igen. Där står att män ska bära rosa och kvinnor ska meka.. Inte tvärtom =)

  Jodå, bild på Kermit kommer… Fast just nu står den still, så det tar en stund till.

 9. t0tta: var som sagt inte impad. Sia-glass av bättre sort lika god. och billigare.

  ang listan. shit… kan jag skylla på trötthet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *