15 comments Lägg till din
 1. vad är det med KETen nu då?

  Inte samma som tidigare hoppas jag, eller är det nåt ännu värre nu?

  tack för omtanken…!!

 2. wallensvansen: det är samma 🙁

  fräs. får vi höra "nu är den lagad" (utan åtgärd) en gång till så hamnar den på Bildepån. för är det inget fel på den måste de ju glatt ta emot en så välbevarad och pigg bil för försäljning?!

  men. nu till roliga saker; hur var första dan på kontoret?

 3. Raketen??? 🙂 Har aldrig hört talas om Casillas förut. Blev allt lite förvånad:) Kul att någon mer tycker att Torres är en sötis för övrigt.

 4. Hoppas ni också kryas på er. Haft huvudvärk länge nu?:( .

  Svar: Clara tackar så mycket, det går stapplande framåt, om man har ett mål att krypa till förståsannars äre ju inge kul:P Clara verkar vara kry nu, kan vara tandfeber som kom ingen aning, men lite fkyld med 🙂 Hoppas på en träff på Torsdag 🙂 kramkram

 5. Usch, aldrig roligt att vara sjuk! Hoppas att ni kryar på er snart.

  Tack för alla kommentarer i min blogg – alltid lika roligt att läsa vad du tycker!

 6. Thereset: das auto. (regnr KET)

  sörjer iofs buffon mer än ronaldino (fast portugal är annars det lag jag brukar hoppas på efter att sverige alltid trillar ut i grundomgång/åttondels-kvartsfinal). och då har det inte så mycket med utseende att göra 😉

 7. Sofie och Clara: är bättre idag. trött. men kan inte sova trots att Maali snarkas gosigt i sin stokke.

  mycket talar för dejt på torsdag så då får Clara demonstrera sitt krypande på Morkullegatan!

  Caroline: thanx. bättre idag som sagt.

  ang kommentarer; självklart!

 8. Hmm.. Det går inte att kommentera ditt sista inlägg.

  Men vadå? Snacka om att idiotförklara sig själv om man säger "Jag såg inte att du var där".. nej, det får jag ju VERKLIGEN hoppas att du inte gjorde.. För det hade ju betytt att du gjorde det med vilje… Och det är ju just för att det var en olyckshändelse, som man ska be om ursäkt.. Hade jag dtällt mig å någon av ren illvilja, så hade jag ju naturligtvis INTE bett om ursäkt (skulle naturligtvis aldrig göra det, men OM)

  Svar: Jo, jag har rökt hela tonåren och hela mitt vuxna liv. När jag slutade hade jag rökt 4/5 av mitt liv, ganska exakt… Så nej, det är inte för att jag sitter mycket i bilen, utan jag har varit röksugen hela tiden, i perioder… Lär ju dröja nåt år till, innan jag slipper det helt.

  Och nej, inte en chans att jag börjar igen…. Jag slutade rakt av, och det var ett regelrätt helvete.. Inte en chans att jag har gått igenom allt det, bara för att börja igen och behöva gå igenom det en gång till.. Nope, njet, nääääj =)

 9. Då din senaste inläggs kmommentarsfält verkar gått ut i strejk, befinner jag mig här. Bilverkstäder verkar vara ert sommardilemma i dessa tider. Så underbart att få sådana kostnader precis innan semestern nalkar vid ytterdörren.

  Sådana utgifter är de mest enerverande sådana. För den märks liksom inte. Kan jämföras då vi bytte träpanel på vårt förra hus. Man får ingen bekräftelse. De som besökte oss sade ju inte precis: "Gud så fantastiskt fint med den nya träpanelen". Och varför? Jo, för det syns inte.

  Hade hellre spenderat pengarna på en fräsig soffa. Både för komfort och bekräftelse. Men sådan är jag!

  Fisen, tillika Ville är 3,5 år. Fisens äldre syster, Kina är 4,5 år. Fullt upp alltså.

 10. Först.

  Jag har postat inlägget "om bortförklaringar" igen. Det var nåt vajs med portalen gissar jag? Feel free att fortsätta korrespondensen där 🙂

  t0tta: exactemente. fast om du gjort det med mening hade du ju inte heller sagt "jag såg dig inte"!

  Totte: för böfvelen invalidos, nu svär du i kyrkan!!

  Kotteby: om jag ska försöka vara positiv mitt i all skitjävladeppighet (whiskiekatten vill inte kommas hem t ex) så kan jag säga att det kunde varit värre. att dränera om huset är dubbelt värre. då är det dels dyrt. och dels syns det inte. och dels syns det förresten för hela trädgården ser ut som en arkeologisk utgrävning. om jag haft min bil hade jag kunnat åka förbi ditt hus och nicka gillande åt den fina panelen. som det är nu sitter jag här i mitt vardagsrum och beundrar den sas virtuellt. gills det?

  jisses. ett år mellan ungarna. är ni skvatt galna?! fast jag antar dom har väldigt kul med varandra nu, fisen och kinesen 🙂

  gullspång: håller mina tummar för er! – å kommer spana in din blogg för att hålla mig uppdaterad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *