4.6 – Ont och lessen

Dagsens tips: "The God of Small Things" av Arundhati Roy
5.6 - Maalis första tågresa

har och är jag för min rygg knäckte till fånigt lite igår kväll men jag tänkte inte riktigt på det just då för det borde inte varit så farligt men idag är jag halvt rörelsehindrad och mer än lite orolig för hur ska jag kunna ta hand om I want to be carried around at all timebäbi med stukat ryggslut…? mjau.

Ytterligare tråkigt är att jag missar poolpartyt på STORMotellet… Hoppas på re-sim nån gång snart?

En smula ynkligt
tjenix!

Dagsens tips: "The God of Small Things" av Arundhati Roy
5.6 - Maalis första tågresa
5 comments Lägg till din
 1. Det där är inte det minsta ynkligt jämfört med hur min pappa (män i allmänhet?) är när han har tappat en nöt på tån.

  Så gnäll du på.

 2. Ha, synd att du missade starten på poolpartyt då jag berättade om vår poolskötare Antonio. I vår interna värld hade det ju varit superkul att signera med Annatonio. Fast nu var du ju inte med så då gick det inte… Men självklart skall det återsimmas. Poolen står nog redo för det mesta framöver. Bara att komma hit som du gjorde idag. Mys!

 3. Rebecca: stackars pappsen!

  Totte: har funderat på många olika lösningar. operation vs amputation = same same

  tack för omtanke 🙂

  Poolskötaren: plaskpremiär i Kålltorp igår! fast dom hade ingen annatonio, så det var massa gräs å bin å sånt i poolen efter ett ganska kort tag. om det är högre standard hos dig så kommer vi gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *