2 comments Lägg till din
  1. Allt handlar, som din blogg tidigare påpekat, just om prioriteringar. Så går man upp tidigare behöver man ofta inte stressa plus att man får tid över till annat….men som sagt det é ju "gött å söva"!

    Puss på er och hoppas Eli tyckte det var schysst med tåg!

  2. förvisso. en som mossan försökte få med prioriterade till vår sorg bort hela resan 🙁 kanske var trött menar du 😉

    men. tåg var bamsekul!! låg och skrattade en kvart på vägen hem. resten av tiden tjatade jag med mjukboksfisken och/eller försökte somnas. på vägen upp åt jag först lite på mammas frukostmacka och sen slocknade jag bums med kosnuttefilten över nosen!

    sen gick vi på fest! eller, just det ja, du var med då juh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *