6.6 – Miljötänkets baksidor överväger

5.6 - Maalis första tågresa
6.6 - om gårdagen i Kålltorp.

ibland dess fördelar. Är det fler än jag som förbannar den ”nya” energisnåla köksblandaren? Vattnet sprutar för böfvelen överallt!! Luft i all ära, och jag utgår från att den är bra för ”genomsnittsförbrukaren” [som lämnar kranen på i tid och otid], men för oss snålspolare blir det bara jefligt irriterande. Å on top of överalltskvätt; det tar ju dubbelt så lång tid.

Jaja. Jag hör er morra ända hit.

Ditt bortskämda stycke!

Och. You’re right. Men! Jag behöver nåt att ta ut min kvarterets-needigaste-bäbi-frustration på. Döda ting kan man både skälla och slå på utan annans skada än möjligen slagarens. Inte bara bra utan också nödvändigt för frustrerade mödrar. Och andra?

5.6 - Maalis första tågresa
6.6 - om gårdagen i Kålltorp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *