8.6 – om oväntad underhållning.

8.6 - om vad man har/vad man får.
8.6 - om lilla sjumånadingens första poolande i egen regi.

Slöade framför TV:n och räknade med snabb utklassning i Wien. Mycket riktigt. Straff i fjärde minuten sänkte liveoddsen från bottennivå till slamkrypare. Jag lämnade altanens 14″are och släpade mig inte tillbaka förrän en bit in i andra halvlek. Då fastnade jag med öppen mun. Österrike bjöd nämligen oväntat god kampanda.

Trots att andrabollar (och skott) höll allsvensk klass är det härligt att se idrottare som åtminstone försöker! Lika positivt överraskad som jag blev av österrikarna, lika förvånat negativ gäspade jag åt kroaternas svenskspel [hålla tillbaka, låta bollhållare gå fri, mellberg-tjongar, onödiga krossbollar osv].

Antar också att min bloggande vän rosenblom har en del att säga om de rutigas gummiknän i varendaste närkamp 🙂

Slutligen: Gladdes enormt åt bildproducentens föredömliga beslut att reprisera matchsituationer istället för idioten som tydligen tog sig in på plan. Utebliven uppmärksamhet kanske avskräcker?

8.6 - om vad man har/vad man får.
8.6 - om lilla sjumånadingens första poolande i egen regi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *