Dagsens tips: paracetamol

Dagsens tips: Dimor
10.6 - om blåsig student.

hjälper inte mot så särskilt mycket när det kommer till kritan men i dagsläget är det det bästa jag har att ta till.

Nåt med lantluften (igår) var det nog för när jag vaknade av markisblåst imorse var jag klubbad av huvudvärk och halsont. Mjau. Nu när jag matat mig med piller svettas jag järnet istället. Antar det är febern som ska ut…

Dagsens tips: Dimor
10.6 - om blåsig student.
3 comments Lägg till din
  1. Drick mycket idag (vatten) min älskling så du orkar med att fira (i vin) ikväll!

    Hoppas du klarar dig från snorig nos, varmt te kanske hjälper!?

  2. Ett intressant fenomen det där. Jag har alltid tyckt att tar man paracetamol 500 mg så kanman inte ha såå jävla ont, för seriöst, hur mycket hjälper det liksom. Sen sitter man där och inser att tar man inte det, så får man vara utan. Vips, så har det blivit en helt klart godkänd form av smärtstillande.

    Krya på dig!!

  3. Agge: jag håller (som du säkert förstått redan från inlägget!) med dig till fullo. men. som feberblockare är det det enda jag har att ta till..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *