22.7 – om hur svårt det är att somna när man är riktigt trött.

21.7 - om oväntat men glädjande resultat!
23.7 - om ytterligare en bortglömd namnsdag...

Kom hem från jobbet i OntzOntz spanska bil klockan 21:19. Gosigaste Tias väntade med färdig mat på spisen men det var för sent för att vara hungrig. Underbaraste lilla Maali snarkade snorsömn i sin säng, med armarna vid öronen och munnen i halvmåneform.

Det brukar vara svårt att somna när man är såhär trött. Jag ska försöka lyckas komma i säng innan tröttheten går över – i nästa fas.

Inga kommentarssvar idag. Sorry!

PS. Idag frågade sju olika kunder om jag var "ledig?". Jag kunde inte låta bli att studera dom fundersamt. Näst efter "Jobbar du här?" är detta den mest märkliga fråga jag får på jobbet. De har båda passerat "Var har ni mp3-spelarna?" i tre-i-topp. Och nä, jag går inte där i röda Fristads på min fritid.

21.7 - om oväntat men glädjande resultat!
23.7 - om ytterligare en bortglömd namnsdag...
6 comments Lägg till din
 1. Va?? Jag går ju alltid runt där och plockar med varorna, står lite i kassan och ibland i infodisken i mina helt egna, röda byxor, storleken för stora, tillsammans med min babyblå netonnet-tröja, på min lediga tid…. Gör inte alla det? Som sagt, välj dina ord..

  Hoppas du mår bättre idag=)

  Kramar

 2. Jag är likadan 😛 Är jag för trött så går det bara inte att somna!

  Och jaa… Jag har en massa skit bakom mej men man får se det från den ljusa sidan. Jag har det så mkt bättre nu och vill inte att min son ska behöva gå igenm det jag gått igenom 😉

 3. Nä jag jobbar och är sambo men om du vill ha hjälp hjälper jag gärna till. och röda byxor och babyblå tröja har jag alltid när jag skall göra mig extra fin. typ åka till ullared och handla

 4. Hej, hej Ullisbrallisen..

  Va? Går inte alla omkring i "röda Fristads" hela tiden… Konstigt!

  😉

  Kram till dig och dina kommentarer hos oss!

  Mallafristadbralla

 5. Judas: jo. jag också egentligen. men berätta det inte för nån.

  Erica: en sund inställning. blir det för fånigt att skriva "det som inte dödar härdar"?

  maddah: jag är småbarnsförälder. hinner inte göra mig fin. fast jag ska försöka hinna åka till Ullared och handla. kan ju passa på särskilt när småbarnet är extra lesset och varmt och uttråkat och högljutt. ska vi kanske åka samman?

  Malla: nä. mina röda Fristads har jag bara på jobbet. mina Snickers har jag däremot hemma. fast dom är iofs svarta. och snygga! [usch, jag har alldeles ont i magen för er skull. hur har det blivit så här? mjau och dubbelmjau…]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *