6.7 – om jobbfest, medtrafikanter och packade passagerare.

5.7 - om mina nya smycken!
7.6 - om hur jävla mycket man kan sakna en katt!!

Malmö bjöd perfekta förutsättningar för uteaktivitet i Pildammsparken,

förresten en av de coolaste parker jag satt mina tassar i!

Vi var nerbjudna till företagets skånska sektion för att tillsammans med dom blanda umgänge med take away-sallad och perfekt dos lekar (Wallensvansen regerade i ölhävarmomentet!). Eftersom Malmö-gänget är i klass med oss [i Ullared] blev det gifvetvis årets bästa integrerade jobbfest!

I ett infall av förvirrning hade jag erbjudit mig ratta raKET så klockan 01:27 vroomade jag norrut på E20 i höjd med Snapparp, hela bilen full av mer eller mindre snarkande arbetskamrater och evighetslångt hem – det är så lätt att gulligt fråga "måste vi åka reeedan?" när man sen slocknar som en sten efter sju kilometer, och ca 20 mils nattssvart körning kvar 😉 Å andra sidan var den underhållning käraste Maddah bjöd på i högsta klass, så jag är på alla sätt görnöjd med att idag slippa bakrusets illastinkande kval!

Cruisen hemåt flöt annars fint som långfil. Resan ner kantades därmot av medtrafikanters stundtals både klantiga och tveksamma beslut. Vad säger t ex sunda förnuftet om att i långsam hastighet tränga sig ut från påkörningsfil på motorväg? Mitt förnuft är här enigt med min lagkunskap: filbyte är alltid förenat med väjningsplikt. Att preja sig in kan aldrig vara okej*.

Nu är jag hungrig.
Tjinixen!

* för att undvika missförstånd; jag gjorde vad jag kunde för att underlätta, därmed inte sagt att jag anser mig skyldig att tvärnita för att släppa in en dåligt planerande småbilschaufför?!

5.7 - om mina nya smycken!
7.6 - om hur jävla mycket man kan sakna en katt!!
8 comments Lägg till din
 1. De i högerfilen, har alltid förkörsrätt på motorväg.. Även r*vhålen som gör idiotiska filbyten.

  Svar: hehe, så kan man se det =)

 2. t0tta: nja. enligt körkortsboken (har googlat!) har den som gör filbytet väjningsplikt, och ansvar att hålla koll, vare sig det gäller åt höger eller vänster. dessutom. du skriver motorväg. detta gällde påfarten… 🙂

 3. Hur var det egentligen med den där viiiiiiiiinflaskan? ;)Det var skönt att åka KETbilen hem iaf! Tack för en tokrolig kväll, ses imorrn:)

 4. Skåneland. Kul. Sjuk precision på trädklippningen där. Nagelsaxklippningsvarning (om det nu är ett ord?).

  Ja, det var superläskigt att landa där vi gjorde i förorten. Hjärtat slår en volt när jag tänker tillbaka. Tänk om vi missat tåget? Nästa gick nämligen två timmar senare. Buhuuu…vilken läskig tanke.

 5. Julia: jag läser!

  Kotteby: eller hur! helt galet. det var nagelklippsklippning genom hela parken! klart sveriges coolaste gissar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *