7.6 – om hur jävla mycket man kan sakna en katt!!

6.7 - om jobbfest, medtrafikanter och packade passagerare.
att det inte ska gå...

Andra åsknatten sen hon försvann nu, och jag vågar inte längre hoppas på att hon ska komma hem. Det enda jag hoppas, det enda jag önskar så mycket att det gör lika ont som saknaden, är att hon har det bra. Att hon inte behövde vara rädd, att hon inte hade ont. Att hon tänkte på hur mycket vi älskar henne!!

Finaste lilla vackraste Whiskie…

Älskade lilla katten!


JAG KAN INTE TRO DET!!

hon har kommit hem!!!

Jag satt på bussen på väg till jobbet när telefonen ringer och Mattias nästan gråter när han berättar att Lilla Blå kommit hem!!

Livet är underbart! – vad gör det nu att huset rasar och tvättmaskinen gått sönder? Nada!


6.7 - om jobbfest, medtrafikanter och packade passagerare.
att det inte ska gå...
18 comments Lägg till din
 1. Så roligt!! Katter försvinner ju ibland men har de inte blivit påkörda eller något brukar de ju komma tillbaka. Förstår att ni är glada nu:-)

 2. Åååh Va roligt att han har kommit hem vännen 🙂 Förstår att ni är jätte Glada nu ! Ååh va roligt, Du som varit så orolig. Va kul ! gosas lite med honom från mig. Hoppas vi ses snart, vi saknar er ! Kramkram

 3. Caroline: jag tog ju för givet att hon var just påkörd. ja!! vi är överlyckliga!

  Sofie: ja! bamsejätteotroligt glada!! [å kisse är en hon :)]

 4. Tjohoooo!

  Grattis till katten W:s återkomst och snart grattis till lilla E:s 8-månadersdag! Kanske de kan dela på en tårtbit?

  krams från hungriga mr.

 5. mamma: mjau säger whiskien! gärna lite tårta till min tunna lilla kropp…

  Sofie: äh!

 6. Va kul!! Grattis.. Eler vad man nu säger i såna här situationer S

  nääääj.. Fiskar.. Och nääääääj, man äter inte husdjur… inte ens om de är kräftor.

  Alltså.. jag HAR kräftor, men det var inte dem jag skrev om denna gången.

 7. WHAT??!!!!! Är det sant!? Tyvärr är min Gunvald borta nu, så nu får jag veta vad du gått igenom… Hela min familj sitter och glor, är helt ledsna, har letat överallt…. 🙁 (han är fortfarande på landet…)

 8. Vad var det jag sade. Yes! Det är klart katten kommer tillbaka. Congrats! Jag har ju änna blivit a little bit American nowadays. Kan vara alla Dunkin´ Donuts jag ätit?

  Och när vi såg att de sålde svenska köttbullar så kunde vi inte motstå. Och mitt i köttbullemingen säger jag återigen Congrats för kattens lilla hemkomst! Äsch…Hon var bara på ett litet äventyr.

 9. Det var som katten…

  Men jättebra iallafall!

  Välkommen hem.

  Svar: Nej, jag hittade faktiskt inte på. Men fråga mig inte hur jag hittade det… Ingen aning. Hade en vag aning om att jag sett något sånt så jag sökte…

 10. Vad roligt att katten hittat hem!!! Jag blev helt glad när jag läste detta, Underbart!

  Ska försöka bli lite bättre på att blogga, men jag är ju precis som du en hårt arbetande kvinna..;)

 11. Aaaarrrggghhhh! Nu kan jag inte kommentera ditt senaste inlägg IGEN! Måste vara nåt som har med västkusten att göra (för du är väl därifrån nånstans?)

  Gott att KF är åter!

  Ang. Maalis välkomnande av dig – Underbart. Det är sådant som gör att man orkar det mindre roliga med att ha barn (skrika, spilla, ta sönder – supa, mobba, slåss).

 12. Åh vad underbart!!! Vad glad jag blir för er skull! Åh tänk du som inte vågade hoppas längre så kommer hon hem =) Grattis tycker jag sitter fint här!

 13. HON ÄR HEMMA!!!! JIPPI….jag sa ju att du inte skulle ge upp 😉 Jag är så glad för er skull!!!

  Massa krams och lite till 🙂

 14. Hej igen! Mina föräldrar bor där. allt var som vanligt i söndags. Han gick ut vid elva, men kom inte hem igen ;( Fyra och ett halvt dygn nu! Jag hoppas så att min katt precis som din snart kommer hem! Jag älskar honom så himla mycket!!! Trodde inte att jag kunde bli så här ledsen… 🙁 tror jag har läst ditt inlägg 2000 gånger nu. hoppas hoppas på ett samtal om att Gunvald kommer hem.. Han är ju mitt allt!! Vilken fin blogg du har. kanske redan skrivit det, men gör det igen ,9 HE HE… Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *