8 comments Lägg till din
 1. Hehe, det gör jag ofta… I synnerhet sen jag började med detta jobbet, för nu orkar jag inte argumentera privat, utan förblir tyst och bara lyssnar.

  Jo, listerna är silvriga, det har du rätt i.. Jag trodde du menade att taket var i en annan färg. Finns nämligen paddor som har det.

 2. Då ska jag passa på att berätta om lomografi 🙂 Finns att läsa lite på Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Lomography) och titta på bilder via Google > Bilder. Det är nog helt fel uttryck då Lomo ger en jättebrusig bild och egentligen inte så ofta den här sk. split toningen, men jag brukar kalla det för Lomo ändå 🙂 Det jag gör är att ändra färgbalansen så att det blir mindre rött i de mörka delarna och mer i de ljusa, vilket gör att bilden får en gul och cyan ton som jag tycker om. Samt lägger till en vinjett (mörkt i hörnen) för mer fokus mitt i bild.

  En liten lektion!

 3. Anna: it's not all about you darling 😀

  Petra: lite pretantiöst kanske. men ett bra tips bl a för upprätthållande av vänskap. att prata är så enkelt! att lyssna ofta svårare. att bara lyssna, mycket svårare.

  t0tta: jag är nog mer tvärtom. argumenterar privat och försöker hålla igen lite på jobbet!

 4. Otto: en annan är så grym fotograf att efterbehandling icke kräfvas 😉

  [läs: har varken kunskap eller program för ändamålet]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *