Hur gör megabloggarna?

2.7 - om verklighetens kranka bleknos.
4.7 - om orutin.

Jag fattar inte. Jag lägger själv alldeles för mycket tid på bloggläsning…

[vill ju läsa dom som läser min, å på så vis är jag glad att jag inte har fler läsare än jag har 🙂 ]

Så. Hur fasen gör dom med tusentals läsare? Och hundratals kommentarer. Hur gör dom? Hur har dom tid? Jag förstår att Blondinbella har en bloggstab som hjälper henne. Men dom andra. Dom som inte har en halv miljon läsare. Men ändå några fler än mig. Hur gör dom?

Hursomhaver. From now. Eftersom jag bara är deltidsföräldra”ledig”: bli inte lessen om jag inte kommenterar lika friskt som förr. Jag läser! Hinner bara inte responsa…

[- som jag egentligen skulle vilja, tjötröv som jag är!]

Tjenixen!

2.7 - om verklighetens kranka bleknos.
4.7 - om orutin.
12 comments Lägg till din
 1. ..de bryr sig helt enkelt inte…oftast svara de ju inte ens på kommentarer.

 2. Säger som hamburgskan, de läser inte andras bloggar och knappt sina kommentarer. Det är så man märker när en blogg blir riktigt populär. Ibland startar de frågestunder också, för att avhjälpa det där med kommunikationsbristen. Vill man låtsas vara stor bloggare startar man en frågestund!

 3. Barnboken ja…

  Många års tankearbete… Började nämligen skriva redan till min 77:a… Ganska många finurliga sagor har han fått genom åren… Han har dem kvar till ev barnbarn…

  Med 2:an och 3:an blev det mycket fotoalbum med mycket text… Sen tog det slut… Tills för någon månad sen.. Då landade både språk och bilderna som på räls i mitt huvud… 1:a boken är klar… Men jag måste ha en duktig illustratör… En som förstår vidden av vackra, roliga bilder… Jag tror jag vill hitta någon som målar tuffa bilder i akvarell.. Har du någon stående i nå´tt garage eller så!? 😉

  Er lilla bejbi, din ska få ett signerat ex om det blir verklighet… Naturligtvis under förutsättning av att hon bjussar på en sniff i nacken.. 😉

  Ha det gott vännen

  Pok

  Mallaälskarbarnböckerbralla

 4. Vid vilken besökarnivå anses man som stor?

  Ja, om man bortser Bella, Kenza och grymt orolig person.

  Jag har turen att bara ett fåtal kommenterar hos mig, och de flesta bara läser. Dessutom (de som kommenterar hos mig) har det blivit mer konversation och inte kommentar. Att man lite umgås….

  Hade alla kommenterat hos mig så hade jag blivit opersonlig mot de flesta tror jag, vilket jag definitivt inte vill. Och. Fastnar jag hos en bloggkollega, så gör jag. Jag älskar läsa bloggar. Ja, såvida man fastnar alltså. Men man märker fort om man trivs hos en bloggkollega.

  Happy Fourth!

  Hälsa göbben att också jag hade eget när jag var hemma med kidsen!

 5. Aha, se där en förklaring på varför Maalipappan hinner damma både inomhus och i rabatterna? Puss på nosen namnsdagsbarn!

 6. Men va bra… Då har vi ju en giltig anledning till varför vi inte har en enorm läsarskara.. Vi vill inte riskera bli opersonliga.. hehehe

 7. hamburgskan och Annaa M: tyck inte jag är knäpp nu men, svarar dom verkligen inte på kommentarer? jag läser inga såna där storbloggare så jag har inte så bra koll på just det. den dag jag känner att jag har för lite att göra ska jag ta tillvara på ditt råd, Annaa 🙂

  Skonilsson: morr… är han måhända på uppnosningshumör?

  rosenblom: sorry!

  Eva: nä. hon kommer nog aldrig tillbaka älskade lilla katten är jag rädd. mjau.

  Malla: men oj va spännande! ser fram emot resultatet! verkligen! å inte bara pga det utlovade personifierade exet såklart 🙂 har inga illustratörer i garaget tyvärr men springer jag på nån i nåt annat av husets små utrymmen lovar jag höra av mig!

  Kotteby: gissar på att de allra flesta svenska bloggar väl har runt 10-100 läsare/dag? jag har själv lite svårt att definiera vad jag menar med "stor", men kanske över 1000 läsare? i övrigt håller jag med dig för fullt.

  Mr: hur menar du nu?

  🙂

  t0tta: har inte tänkt så men du har gifvetvis alldeles alldeles rätt!

  samt,

  tack för alla namnsdagsgrattisar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *