8 comments Lägg till din
 1. Först, ditt inlägg hos mig. Visningen gick bra och huset passar vår familj alldeles utmärkt. Bara jag kommer bort härifrån, för barnens skull blir det lite lättare. Jag skulle säkert säga likadant om jag hade fått mitt mejl, men det jag skrev var genuint, äkta, många tigger nog och det är klart att de blir trötta på allt dravvel. Jag försöker bara KÖPA det jag en gång hade.

  Till din blogg, den är jättesöt. Gifte ni er på riktigt vid dopen eller har jag missuppfattat allt?

 2. Kristina: ni är på väg mot rätt köl neråt då! skönt att höra 🙂

  ang "tiggeriet". lite hjärna blandat med hjärta hade inte skadat bland människor som möter andra människor…

  å jupp. liten missuppfattning. vi giftes för fem år sen, men hade namnfesten på vår bröllopsdag!

  Malla: inte snäll. bara lat 😀

  frida: ja för tüsan! det är helt okej att va tillbaka på jobbet igen.

 3. jodå allt e bra , har fullt upp med jobb o skola så det e därför bloggen har blivit lidandes 🙁 hoppas allt e bra med dig o din dotter..

 4. Jaedå.. Säkert skitlat… Likaså jag… Men du är en väldig go latmask… Hajjaru! 😉

  Tack o Pok

  Mallaocksåsatanslatbralla

 5. Jaha, är det om den kinesiska flickan som inte fick synas när hon sjöng… Sjukt.

  Nää, du måste öva för att kunna skriva med båda händerna samtidigt, åtminstone fick jag. Jag är ju litet knäpp för jag har övat sen jag var liten och läste att Leonardi da Vinci skrev sina dagböcker spegelvänt. Jag tänkte det var en barattha-förmåga!

 6. Emelie: allt finfint faktiskt. du också hoppas jag?

  Mallan: latmaskarna är dom bästaste maskarna har jag hört?

  anne: attans. om det liksom hade kommit av sig själv hade jag orkat försöka. nu känns det som ytterligare en ingen-idé-för-jag-kan-ändå-inte-pryl 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *