1.8 – om inslagna släkttråden.

31.7 - om att fylla gubbe för fjärde gången.
2.8 - om Mattias trädgårdskalas med oklippt gräs och Fiskexportens enormt smaskiga smörgåstårta!

En tragedi utspelades framför mina ögon när ilskna tonårsdottern (vars mobil blivit klantigt stulen ur familjens bil) inte får exakt den [svindyra] telefon hon vill ha. Hade inte mamman fräst lika pinsamt högljutt och vasst tillbaka (det var uppenbart vems sorgliga beteende tjejen ärvt) hade flashbacken varit total. Ullrika Teen var för sin ömma moder knappast nån konstant rosdans är jag rädd. Inte så att jag kanske krävde saker, men spott och fräs fick hon tyvärr ta emot. Undran är vad hon gjorde ”fel”? Jag vill apselut inte göra samma ”misstag” med EmmaLi

Men alltså. I feel urged to poängtera att mina å Mallias genom blod eller vigsel relaterade nosar ingalunda är några sillar i mörtstimmet – värre än några andra alltså! Jag löv min family 🙂 å tackar alltför sällan lyckliga stjärnan att vi inte är lika ”drabbade” som de vänner och bekanta vars taskmörtar till knäppsläkt jag berättade om häromdan.

Nåväl. Nu slipper jag katastrofscener som den ovan på ett tag; nu är det två veckors semester! och jag ska ha det mys och gos och Strömstad here we come!

Fast först, lite extra familjedos blir det ikväll när Tias födelsedag orsakat inbjudna mammor, pappor, bror och farfar. Det ska bli skojigt för det var länge sen vi träffades allihop!

Now: frotteras med andra solsälar på Barnens Badstrand!

Tjo!

31.7 - om att fylla gubbe för fjärde gången.
2.8 - om Mattias trädgårdskalas med oklippt gräs och Fiskexportens enormt smaskiga smörgåstårta!
4 comments Lägg till din
  1. SKÖNT med semester! Och Strömstad är ju praktiskt taget granne med mig! Ja, i norrländska mått räknat. Låter mysigt att semestra där, även om det enda jag riktigt sett av stan är Frasses, en pizzeria samt babyshopen där vi köpte barnvagnen. Hoppas ni får det riktigt härligt iallefall!

  2. Agge: brukar inte se så mycket av stan vi heller. håller mest till i stugan i Knarrevik 🙂 Systembolaget, Laholmen, Skagerack å en av båthandlarna hittar jag också till iofs.

    Malla: tacktack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *