20.8 – om Sanna Kallur och Peter Jonsson.

19.8 - om Olssons studio.
21.8 - om bensinmackars övriga utbud.

Jag brukar som ni kanske märkt försöka hålla mig ifrån ”självklara ämnen” att blogga om, men den här gången kan jag inte hålla mig. å jag ligger ju lite efter också…

Jag utgår från att nästan alla som såg efter loppet-intervjun med Susanna Kallur kände ryslingar. Att se henne ”tvingas” genomlida både frågor och bilder var jobbigt. Riktigt jobbigt. Vem som var mest professionell är i mina ögon lätt att avgöra, men jag lider nu i efterhand faktiskt lika mycket med utfrågande journalisten. Han är också människa. Han gjorde sitt jobb. Känslokallt, ja. Och onödigt. Ja. Men, ändock hans jobb. Nu sågas han brutalt i media; av krönikörer, andra journalister, bloggskrivare och övriga tyckare.

Till er båda; jag tänker på er, och LYCKA TILL i framtiden! Sanna, du med häckarna! Du kommer tillbaka, lika bra eller bättre än nånsin!! Och Peter, du med din nya jobb. På TV3?

19.8 - om Olssons studio.
21.8 - om bensinmackars övriga utbud.
2 comments Lägg till din
  1. Jag tycker nog lite som du, i detta fall… Och jag hoppas det blir många bra "snack" om moral och etik i journalistvärlden…

    Pok

    Mallavillhabraunderhållandeintressantjournalistikbralla

  2. Malla: ja. det är alltid intressant när media diskuterat sig själva. mer intressant än nåt annat dom brukar hacka på faktiskt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *