23.8 – om tjuvlyssning, skedmatning och Måns sommarprogram – fast i en annan ordning.

22.8 - om signalist eLi.
24.8 - om lön för mödan.

Mattias matar bäbi. Bäbi gungar gärna fram och tillbaka i Antilop under matning. Mattias parerar inte gunging och matning så bra och bäbi får sked långt bak i svaljet. Bäbi skriker i högan sky. Mattias tröstar tårsprutande bäbi och kommenterar senare det hela med ett sorgset: ”det var inte mitt fel”. Ibland har jag och Mattias inte samma åsikt.

Tre sjukt coola tonårsbejbs svajar fram i Gallerian.

  Å så får jag inte glömma köpa [Lankåm pjår home].

Den tjuvlyssnande fattar ingenting. Pure Home? Från Lancôme? Det tar tre steg innan det rasslar till: aha, hon ska köpa nåt till sin kille. Pour Homme.
Ridå.

Jag lyssnar ju på alla Sommar i P1 i efterhand. Idag satt jag rakt upp och ner i soffan och storbölade när Måns Zelmerlöw berättade om Khao Lak. Fy fan.

22.8 - om signalist eLi.
24.8 - om lön för mödan.
8 comments Lägg till din
 1. Oj, måste också lyssna på Mums sommarprogram, hade passat utmärkt imorgon, nerbäddad i sängen, regnet smattrar mot mitt fönster…. Men, jag jobbar ju!

 2. Önskar att det vore tyst i det här huset så länge att jag hann höra något alls….. Lite gnällig idag som synes, sorry 😀 Trevlig lördagskväll// Sol

 3. Petra: jag har nog aldrig hört det förr. inte som jag varit medveten om iaf? det bästa var att tjejerna var sådär megacoola. megabautacoola liksom. bah. du vet.

  🙂

  Juda: å det regnar knappast heller.

  Petra: hörlurar är bra. riktigt bra lurar på hög volym. eller låsa in sig i badrummet.

 4. Hahha… Som min franska typ… Men jag har åtmindstonde vett att hålla käften.. Man lär sig med åren! 😉

  Pok

  Mallaharocksågjortdundertabbardärungarnagjortillasig… AAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJ… vadontdetgörimammahjärtatbralla

 5. När Äldsta var ett hamnade hon på sjukhus. Där lyckades hon förutom eländet hon hade också bli förkyld. Näsdropparna var såna där engångs klämsaker som hon avskydde. En kväll vred hon huvudet så att jag råkade rispa till näsborren. Precis när kvällspersonalen tittade in för att kolla nattlägget rann det en tjock sträng blod ur näsan på henne… Succe!

 6. Har ingen aning om vad det är, som Måns har berättat om, men störtgråter man, så är jag rätt glad att jag aldrig lyssnar på radio.

 7. Malla: jupp. med åldern kommer visheten. det är bara dom runt omkring som åldras, själv blir man bara klokare!

  Annaa M: ser historien ur positiv aspekt. dvs, turligt att ni var på ett ställe där kompetensen för dylika situationer sas är som högst. eller iaf borde vara [och är väl?]! ser inte historien i det perspektiv att jag själv nånsin skulle kunna hamna i samma sits – själv hade jag förmodligen alrig haft sån tur att jag varit på sjukan när jag river bäbins nos!

  t0tta: fast det är la härligt å bli berörd!?

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *