26.8 – om att bli som ung på nytt.

25.8 - om en riktigt najs dag för en kvast!
27.8 - om att hålla doktorn borta.

Nja. Det var några år sen. Jo. Och visst, för det mesta känns tonåren väldigt avlägsna. Men vissa dar känns dom väldans aktuella. Som till exempel när jag häromdan vaknade och fick syn på en fjortonåring i spegeln. Jag hade attackerats av inte en utan tre mega-acnar. En under nosen och två på sydostlig kind. Envetna, ofjäskbara och förbannat ovälkomna.

Just den biten av tonårslivet är nämligen inget jag längtar tillbaka till. Eller nån annan bit heller för den delen när jag tänker på det. Är gruvligt glad att vara vuxen. Fast just nu är jag tonåring. I ansiktet.

25.8 - om en riktigt najs dag för en kvast!
27.8 - om att hålla doktorn borta.
14 comments Lägg till din
 1. Jag håller med du. Tonåren är inget man saknar, livet blir bättre med åldern 😀

  och nej.. jag skojar inte. Känner mig dum nu, är det enkelt?

 2. Hanna: blir klart bättre. andra blir äldre, själv blir man bara klokare 🙂

  ps. html-kod darling. html.

 3. Dom kan komma tillbaka en sväng senare också. Om man har otur. Som en retsam påminnelse om att livet liksom håller på att rinna undan…

 4. nej du. det är inte samma. den jag had när jag servera kom fån h&m, köpte för ett år sen typ. och den jag hade i lördags är helt ny & kommer från gina. den är helt underbar. sjukt skön att ha på sig 🙂 tack btw!

 5. Jag håller med dig, skulle inte vilja ha tillbaka dom där osäkra åren, och samtidigt väntar jag med spänning, mellan damsugning, barnafödande, räkningar och föräldrarmöten, på att vuxenkännslan ska infinna sig// Sol

 6. Du kan vara glad att det inte infinner sig oftare än så.. En del av mina matallergier, resulterar i finn-liknande utslag… Så så fort jag fått i mig minsta lilla t.ex ost, så har jag utslag i några månader efteråt.. Så jag är tonåring, nästan jämt.

  Njä, jag har väl inte skrivit så mycket om huset i sig.. Däremot att jag skulle bli sambo den 1 November. Och att jag har börjat packa… Vilket ju var dumt som det ser ut nu.

 7. Annaa M: uschiamej. fast det är klart, det finns kanske andra åldertecken än tillbakakomst och påtrillning av finnar som är värre isf 🙂

  frida: jaha. okej. ja, denna var snyggfin iaf!

  Petra: du förstår mig p r e c i s !!

  t0tta: nja. sån där är jag också. ibland. fast jag kan tyvärr inte skylla på allergi… sprit verkar t ex ha den egenheten att hyn blir kass.

  Elin: aha. najs!

 8. Hej ULLISAR det är väl vad muddarna kallar dig?

  Muddjullmamma här ,trodde faktiskt du bodde i vessigetrakten (var fick jag det ifrån?) men idag har jag fått fakta av jultisen. Du har en sån underbar iaktagelseförmåga GRATTIS den ska du vara rädd om och vidarutveckla.UNDERBART!!!

 9. Eller hur, jag trodde man skulle slita få sånt skræp nær man inte længre var tonåring. Jo tjena sæger jag bara. Hemma går jag under øknamnet pizzaface. Eller gjorde iaf så længe jag var på tjocken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *