29.8 – om för dåliga äpplen.

28.8 - om operation egen promenad!
Dagsens tips: hiva inte skit på varann.

Knappt hade jag hunnit sticka ut hakan så drabbas hon av snorfasa och nys. Vi väcktes mitt i natten av snyftande helt dyblöt Maali var inte kloka nog att avgöra om det var snor, svett eller kiss men bytte iaf hela bäbioutfit och sängklädstjottahejti å så stod vi där med en sjukgråtande liten snorvalp och då gällde det att ta till värsta göra-lagd-skillsen. Ut med pappan ur rummet och tre minuter senare, snark. Detta var klockan halv två. Halv fyra var jag uppe nästa gång. Och så en gång till som jag inte vet vilken tid det var. Inte piggaste fisken idag.


Förklara gärna för mig hur man kan växla
mellan strålande glad och aplessen på sekunden?
Ena minuten skratta med hela ansiktet fullt med snor,
i nästa förvrida sig i förtvivlan?
Fortfarande lika snorig?
Men lika jefla underbar!!

Skulle varit på första gången tredje omgång babyrytmik idag. Hade sett fram emot det jättemycket men nä.. vågar inte plocka med smittohärden till ABF och kanske drabba små stackars tre- och fyramånadingar. Vi kan rytmika Blöjtwist, Babyband och flyga över forsen här hemma istället!

Om några timmar ska Stalkerfamiljen hämtas. Undrar om dom är bruna? Har matat raKETen alldeles full, blir enklare att göra upp bensinräkningen på det viset, så nu står han på garageuppfarten mätt och fet.

Nu ska jag se om hur det går för älskade snarksnors-eLi.

Tjenixen!

28.8 - om operation egen promenad!
Dagsens tips: hiva inte skit på varann.
5 comments Lägg till din
 1. Lilla.. Sötnosen då… Men detsom inte dödar, härdar! ;-).. Säger schåpmamman!

  Krya på henne…

  Pok

  Mallaavstårgärnasjukabranbralla

 2. Malla: men jag känner att jag inte behöver härdas mer.. lilla lilla nos. tycker så synd om!!!

  ska kryas allt jag kan!

 3. Stackars lilla sjuklingen. Aldrig kul att vara snorig heller. Får hoppas på snabb tillfriskning! Och vad gör man på babyrytmik?

 4. Anna: vi ska kryas fort!

  på babyrytmik är man rytmisk med sin baby. typ. sjunger och dansar i värsta sjuttiotalsandan 🙂 ungarna tycker det är bamsekul för dels lär dom sig snabbt känna igen musiken och dels får dom träffa andra barn (och det tycker alla kids tydligen är kul?)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *