Dagsens tips: lyssna inte på för mycket Meat Loaf.

14.8 - om urval av leksaker.
15.8 - om oroväckande slump?

Risken är att du tröttnar…

Annars var det högst smärtfritt att jobba första dan efter semestern. Apselut bästaste på hela dan var när jag sprang på make och bäbi i shopen en kvart innan jag skulle stämpla ut!! Dom visste hur enormt mycket jag längtades efter dom så dom kom å hämtade mig!!!

Är inte det romansgulligaste i stan så säg?!

PS. Jag sitter här och mummelnynnar på ”aj wodd do änything får lövv, batt aj wöunt do thätt” som jag haft i huvet hela dan. Har jag smittat nån nu?

14.8 - om urval av leksaker.
15.8 - om oroväckande slump?
9 comments Lägg till din
 1. Ett säkert tecken på att NON-personalen har för mycket att göra: En och samma Meatloaf skiva kan gå om och om igen utan att nån plockar ut den och stampar på den i ren frustration…

 2. Det var verkligen ubergulligt gjort av göbben din.

  Men….börja jobba en torsdag. Smart eller slump?

  Har förresten bowlinghallägaren helosansalva?

  Det måste han ha. Och Alcazar. Man vet aldrig.

 3. ahh ojdå, det var seriöst av henne. jag var dock vaken hela tiden 😉 klart du får kolla på våra! hehe. nu är det helg igen, guuud vad dagarna springer förbi! trevlig helg 🙂 kramar

 4. Julia: jo. antingen det. eller mycket stor respekt för din syster 🙂

  t0tta: okej. ska spanspåna lite till då..

  ang gulligheten så höll jag på att få kramp i le-musklerna för jag var så jämrans lycklig! svårt att få nåt vettigt gjort de sista tio minuterna på jobbet kan jag lova.

  Rebecca: cry to heaven. är det meat loaf?

  Kotten: vet inte säkert. han har bra banor och en massa massa klot. funkar inte det lika bra tro?

  vakern smart eller slump. lite taskig personalplanering och vänlig förfrågan fick mig att byta f-ledighet mot jobb. mer pengar. och mer tid för Tias med Maali. offrade mig dubbelt kan man säga.

  frida: tack detsamma!

  Hanna: sorry! höhö! "aj wodd do änything får lövv, batt aj wöunt do thätt!!"

 5. Äh nu tycker jag ni är lite väl hårda mot meatloaf, kanske blir lite mycket av det goda för det inte allför vältränade meatloaförat.

  Gillar dock starkt när personalen är för sysselsatt för att hinna tänka på musiken=) jag hade inte blivit arg för ett byte vid middagstid men döm om min förvåning när jag möttes av meatloafs stämma efter lunchen me=)

 6. Vad gulligt, blir lite avundsjuk. Tänk om min man var lika gullig, fast han är jättesnäll på alla andra vi. Man skall aldrig klaga på en man som frivilligt diskar, städar, tvättar och lagar mat. Det är nog romantik på hans sätt.

  I ren ilska gick jag till huset och rotade runt trots fallrisk mm. Jag fick tag på lite saker som jag kan slänga i värderingsmannen face.

  Jag kan förstå honom på ett sätt, han har varit med länge och många ljuger nog om mycket som de aldrig ägt.

  Ha en bra dag

  Kjaam, Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *