10.9 – om vm-kval, bilbyte, nya mumsiga iPod och megamassa zzz.

10.9 - om fläckbekämpning.
så jävla rädd

Inser att mitt intresse för vm-kvalserien är ynka halvstort när jag häromdan hickar till inför synen av Henke på införträningen. Maken suckat tungt åt mitt förvånade ansikte. Det börjar lukta Göran Persson om herr Larssons nejtack till landslagsspel [tacka vet jag Ljungan som är man nog att stå för sitt ord]. Nå. Positivt med gamla gubbarna i allmänhet och hela laget i synnerhet är att vi sparar pengarna vi pratat om lägga på Sydafrikaresan. Undrar vad vi ska göra med dom istället?

Kanske lägga på en nyare bil? Pappa Leif ringde idag och berättade att det diskuteras försäljning av XHT* (har bett om förstatjing) men förnuftet segrar nog i det Hedbertska hemmet. Dels är KETen förhållandevis pigg och fräsch nu, och dels har vi eventuellt andra prioriteringar (nerrasande balkong, sönderfallande fasad, högt radonvärde, charmigt men lite skabbigt minibadrum). Men drömma kan man ju.

Kan inte heller låta bli att sniffa efter nya smaskiga iPod nano chromatic. Har inga planer på att byta ut den jag har, men som sagt; drömma kan man ju… :)

Hur mycket kan ett litet barn sova? Egentligen? Idag har hon förutom god natts sömn (tjugo till halv 8), omsomning efter välling (åtta till nio), förmiddagsmys med mig i vår säng (zzz mellan halv elva och kvart i tolv eller nåt) samt afternoon nap (sisådär enåenhalv-två timmar) nästan hela dan gnuggat trötta ögon. Klockan kvart i sju nu ikväll började jag-är-trött-och-vill-gå-och-lägga-mig-gnället. Jag lyckades hålla henne aktiv genom gåomkring, läsa Det lilla tuff-tuff-tåget och äta kvällsmat. Hon höll på att somna både under tandborstning och på kvällsBabyBjörn å orkade bara gråta i fyra sekunder när jag la henne i sängen. Jag hann knappt ut ur rummet innan hon började dra stockar. Tillväxtperiod? Brås på sin morbror? Sömn föder sömn sägs det ju men det här är ju löjligt. Så här mycket sov hon knappt när hon var nyfödd?!

Sorry att det blir så långa inlägg numera. Ska bättra mig. Nu jobbar jag ju tre dagar så då väntas det bli det lugnare på bloggfronten.

Tjinixen!

* KETens sex år yngre lillebror

10.9 - om fläckbekämpning.
så jävla rädd
4 comments Lägg till din
 1. Hihi, sömnbebis… Aja.. Det går över =)

  Svar: Jag har ingen A-kassa.. Och det är inte AF i sig jag stör mig på, det är hotbreven.. Och jo, jag gör mer än bara klagar i bloggen åt dem.. Sist sa jag ifrån på skarpen och fick dem att sluta skicka hotbrev.. Såna ska man inte behöva ta från NÅGON.

 2. t0tta: äsch då. försökte va lite skit-i-dom-ig. det gick sådär… sorry girlie!

  såklart det inte är okej. och bra att du säger ifrån. det SKA man göra.

  heja dej!

  krams!

 3. svar alltid i bloggar:) haha gud va kul, precis vad vi på blogg sa att vi skulle göra "spamma mest"-listan istället för aktivalistan. Jag har aldrig gillat aktivalistan, MEN nu har ju teknikerna fixat den så att det inte ska gå att spamma sig upp längre, hoppas det funkar!

  varför mest besökta och mest aktiva är !ungefär" samma är för att de mest lästa bloggarna får flest kommentarer, aktivalistan är ju hur många inlägg och kommentarer man får på dessa… populära bloggar är väl populära att kommentera också. så är det:)

  trevlig kväll på dig!

 4. Karin: att ni diskuterat det på redaktionen, kan det måntro ha nåt att göra med min mailkorrespondens med Nina i förra veckan? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *