9 comments Lägg till din
 1. Jag håller fullständigt med, fulla människor kan man bara umgås med när man själv är full…

  Det är nog de enda alkoholproblemen jag någonsin kommer att få;)

  Imorgon ska jag köra KETbilen till jobbet=) Om inte Ulisaran vill sova en stund extra, isåfall åker jag kollektivt…. ;)Ses imon!!!

 2. Malla och Satu: önskar jag kunde se det som ni. tyckte nämligen det var en del andra grejer än just komiskt att få höra att problemet ligger hos mig att jag tycker han dricker för mycket…

  Jullan: you fångade min point.

  KET är redo för dig! – om inget oväntat skuttar upp imorron 😉

 3. Om det är nån tröst, så är du definitivt inte ensam om det "problemet".. Jag AVSKYR fulla människor..

  Från början blev jag nykterist, mest för "Tja, varför SKULLE jag hälla i mig skiten?"… Men efterhand som tiden går, blir jag mer och mer övertygad helnykterist, just för att jag tycker sämre och sämre om fulla människor.. Och sist jag och B var på 40-års-kalas, så satt jag utomhus hela tiden, och LED, var gång jag blev tvungen att lyssna på fylledravel… Att de inte hör själv, hur urbota korkade de är när de har druckit.. Vuxna människor..

  Oj, det blev en hel novell.. Sorry.

  Ps. Det är INTE dig det är fel på.. Det är detta sjuka samhälle och dess snedvridna värderingar.

 4. jaa… är man nykter själv är det svårt att vara positiv till andras drickande… jag har svårare och svårare att gå ut nykter på krogen just för att jag blir så j-vla irriterad på alla onyktra…det förstör hela kvällen. Jag TROR att Canalplus ska visa Bevvan men jag är inte hundra

 5. Anledningen till att du har problem med att andra dricker är för att du dricker för livet själv. Häv en flaska vin och jag lovar att du inte kommer märka av andras sluddrande 😉 Haha.

  Ne, men jag förstår dig. Onyktra människor kan vara riktigt dryga.. 😛

 6. Hahah! mitt i all röra av skit så har jag fanimej gått och blivit magsjuk >.<

  Visst är berusade människor ytterst påfrestande?! Jag har också svårt för dem, till och med när jag själv är full. Folk blir så jävla äckliga 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *