1.9 – om höstsol, bloggafton och snorhost.

31.8 - om snorig babystjöstjärna.
2.9 - om glatt kundbemötande!

En klarare blå himmel än den som mött mig de senaste dagarna har jag knappt sett röken av sen i juli. Gosigt varmt är det också! Nån direkt ligga på stranden-värme är det såklart inte [det är ju faktiskt september nu], men det är inte heller den typen av väder jag gillar allra bästast. Nä. Schysstast är när temperaturen är så det räcker att ha samma kläder ute som inne. Att slippa frysa men ändå inte svettas. Då trivs ullisarna fina fisken!

I lördags kväll hade jag besök av tre tralliga jäntor. Vi drack viin, åt skräpmat, jämförde bloggar och armmuskler. Roligare förklaring på hur det gick till hittar ni här och här. Tack girliesar för fantastiskt rolig kväll!

På övervåningen ligger en liten bäbi och hostar torrt och skrapigt. Hennes förkylning verkar nu ha satt sig på halsen och vi försöker underlätta vad vi kan. T ex tänkte jag servera henne en skvätt varmt te när hon vaknar. Det brukar va gos och ge lena halsar.

Tjinixen!

31.8 - om snorig babystjöstjärna.
2.9 - om glatt kundbemötande!
9 comments Lägg till din
 1. Jag håller nog faktiskt med dig om vädret…det är skönt när man slipper hålla på och byta kläder hela tiden:)Av och på…av och på. Grymt jobbat angående bror min förresten! Du borde bli hederspolis. Undrar om Blogg.se är ett framtida verktyg för spaningsarbete?;)

 2. Avis jag blir. Kallt ute, kallt inne. Pojke tog på sig jacka utanpå huvtröja när han åkte till skolan i morse. Då har det gått långt. Och innetemperaturen har redan sjunkit till 20 grader. 27 ute och 24 inne, det tycker jag om!

 3. Bloggafton. Låter spännande.

  Det kanske vi ska införa.

  Oj, just det.

  De två av mina kompisar som bloggar bloggar antingen ungefär en gång i månaden eller en gång i veckan (då bara om george Harrison) så..Nej tack?

  Svar: Nja, Plåster skulle jag inte kalla det. Men typ.

  De flesta av manligt kön saknar både hjärna och.. ja… Hjärna.

 4. Oj så trevligt vi hade det. var lite trött i kroppen igår efter allt prat och viinande.

  Hoppas er lilla tösabit blir frisk snart. var iaf den gladaste sjukbebisen jag sett på väldigt länge=)

  Kram och Tack

 5. Halloj!

  Håller också med om vädret…

  Stackars liten…. hoppas att hon blir bättre!

  Säger som du brukar säga, krya på massor 🙂

  Kram

 6. Therese: sorry! jag skulle bli en apkass hederspolis. skulle bli hatad av massa kollegor för min benhårda rättskaffenshet 😉 fast tack för kreddning. det värmer!

  Annaa: utetempen helt i min smak, innetemp lite för hög. iaf nattetid.

  Rebecca: jag fetrekommenderar dig att samla dina vänner för bloggkväll. ni måste prata om bloggar hela tiden, t ex snacka skit om bloggare som har jättemånga läsare och så. och ni måste blogga om kvällen i efterhand. det gör inget om dina vänner inte bloggar så ofta. du kan ju skriva om kvällen så räcker det att dom länkar till dig sen (se exempel ovan).

  ser fram emot att få läsa om din kväll!

  lycka till!

  mossaddah: den knäppa lilla bäbin är lika glad som snorvalp som som hosttorris! å tack själv som du vet!

  S@tu: ska hälsa henne!

 7. Japps, kändes som en lite onödig ruta… 🙂 Har även lagt in ett javascript på namn-fältet som krånglar, så ska försöka koda om lite. Det blir problem med designen när folk (inte du dock :P) inte skriver i sitt namn.

  Orandband (ehm) liknar förresten ett spikband, men är mer flexibelt och inte lika styvt. Ser lite annorlunda ut också, men typ samma sak. Hur kan man säga, se och stava all-round som och till orand övergår mitt förstånd. Jävla folk. Världen är på väg under.

  Trist med sjuk lillbebis… hoppas halsen lenar upp sig!

 8. Ottomannen: precis min tanke!

  jag försökte pilla ihop det så namnet skulle bli en länk till (blogg)sajten som skrevs till kommentaren med det blidde inte bra. fast jag är inte så duktig på det där heller så jag gav upp. det får va som det är nu! – om inte du har några najsa tips? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *