4.9 – om internetshoppning.

3.9 - om presentköparresa till GeKås.
5.9 - om bloggspam. Igen.

Egentligen suger jag på shoppning i största allmänhet (tycker oftast de e trist å gå i affärer), och internetköpning i synnerhet. Därför att jag inte vet hur man gör. Eller. Alltså. Det är klart jag fattar hur jag gör rent tekniskt; dvs att jag

  – går in på en viss sajt
  – väljer min(a) produkt(er)
  – klickar på ”köp”
  – sen på ”betala”

och voila; klart. Det jag menar är att jag inte fattar hur jag ska göra dom där specifika fynden som gör att det är nån nytta till att handla på internet. Eller alltså igen. När det gäller elektronik har jag skam vore det väl annars bra koll (gissa varför 😉 åtminstone när det gäller Sverige. Alla andra pryttlar hamnar under kategori mysterium.

T ex som nu. Vi ska köpa en Lilla Bobby Car till Maali. På GeKås finns dom ”gamla” bilarna till bästaste pris. Det fattar jag! Och det är den äldre modellen som passar eLi (har testat, hon gled av den nya smootha bilen som en isbit på solvarm hud men satt som en lycklig smäck på den gamla kantiga). Så långt alltså allt väl. Men. Då är det ju det här med dom gamla hjulen, som är hårda och brötiga. Dom nya mjuka och softisch. Jaja. Man kan köpa separata softa wheels (också najs prajs i gula ladan), men… Nu har jag på en sajt hittat alltiett: Ergo, kantiga bilen med mjuka hjul! Borde ju va bästaste! Eller hur? MEN… hur fasiken vet jag nu att jag hittat ett bra pris? Hur vet jag att jag inte i övermorron hittar samma bil billigare? Eller t o m på rea??

Fast det är la iiigeentliigen ingen skillnad mot å handla över disk… iaf inte om du shoppat på Hemtex ;)

3.9 - om presentköparresa till GeKås.
5.9 - om bloggspam. Igen.
7 comments Lägg till din
 1. Tackar för uppmärksamheten, LilaBob..:) Ja du Ullisar det är lite av ett mysterium, det är lite som att köpa grisen i säcken nästan..gapskratt.

  Det är det som är det svåra med att köpa på internet man vet aldrig om man har hittat det allra bästastaste!

  Lycka till:)

  Kram

 2. Jag är nyfiken… Alltså på var du hittade den finafina kombinationen. Karla provåkte nya och gamla idag. Visst, satt bättre på gamla, men mamman inbillar sig att den nya blir bäst i slutändan eftersom den är snyggast…

 3. Hahha… Knasbubbla!

  Design är A & O… Bá sá att du vet! 😉

  Lilla Mali ska träns i desig.. Inte i att sitta still på fula leksaker!

  Å köp på internet.. Smutt att få hemskickat och betala direkt.. Å kolla aldrig op något pris efter det att du fått hem varan.. Om du gör det så kan du ju inte inbilla dig att du har gjort ett fynd! Tänk på det du! 😉

  Ha en mysig helg med mannen och sötbäbysen!

  Pok

  Malladesigfyndbralla

 4. Linnéa: kunde såklart inte låta bli!

  Stalkern: jag tänkte som du och propsade på den nya snygga, men mattias stod för förnuftet så vi väljer funktion framför estetik. vill ju att hon ska kunna använda den så fort som möjligt 🙂

  Malla: ehum. planen är inte att hon ska sitta still. det är därför vi väljer den "fula". om du inte med "sitta still" menar "inte glida av"! annars håller jag med dig i sak. men nån gång måste väl förnuft gå före känsla? eller?!

 5. Instämmer med kommentar ovan; slå till men kolla aldrig någonsin igen priset någon annanstans. Säger som min mamma när hon gömde sina reafynd för fadern "det man inte vet har man inte ont av!"

 6. Jag kanske bara är dum eller sen men vad är en lilla bobby car för slags bil till barn? Har nog inte hört talas om det innan, inte vid namn iaf. Sen en annan sak jag fastnade på.. Du säger nix till kommentarer där man endast svarar på din kommentar. Men om jag som nu tex går igenom din blogg men inte finner något att skriva (nu gjorde jag ju det men du förstår vad jag menar) men vill svara dig. Skall inte jag få skriva då och är det inte tråkigare att personen du skrivit till inte svarar än att publicera en svars-kommentar? Ha en bra vecka!

 7. Annaa: tack för råd. som jag apselut försöker ta till mig men med största sannolikhet inte kommer (kunna) följa 😉

  NAJALLA: egentligen heter det bara Bobby Car. jag skojade till det med referens till min vän Lilla Bob.

  och som svar på din rätt intressanta undring; OM du går igenom min blogg men inte hittar NÅT värt att kommentera så är det inte bara beklagligt utan med en ursäkt från min sida också helt okej att du "bara" svarar på min kommentar hos dig här hos mig 😀

  ang önskningen önskar jag dig detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *