Dagsens tips: gå på artonårskalas!

Dagsens tips: skippa Angelina Jolie-filmen "Beyond Borders"
30.9 - om förevning från GeKås (och annan skit).

En skicklig kalasglad omger sig med andra kalasglada och vore du lika skicklig som jag kunde du igår blivit hembjuden till sötaste ungmamman på bamsegoda tacosrullar och mormorbakad tårta!

Det var inte bara jag som hade najs på kalajset: Maali tyckte Claras spjälis var supermjuk och perf att sova middag i och alla nya leksaker var heaven för lekglad bäbi. Solen sken så sen gick vi en promenad i byn och sprang bl a på vägstump med namne både i huvudstan och i rosa vagnen.

Tilläggas behövs såkart inte att den i Stockholm är liite mer känd än denna bakgata i Tvååker men jag gör det ändå.

Lite festligt är att jag ”tvingade” min stalker åka buss med mig, och Murphy kunde såklart inte låta blir att fingra i spelet så bussjäkeln var full med barnvagnar (hur ofta händer det på landet?) och medan jag fick fin plats för EmmaLi mitt i gången och sittplats bredvid jättesöt åttiåttaåring fick medtvingade kamraten stå med sin iofs vagnsovande bäbi hela resan. Kändes väl lite orättvist. Lite. Men vi fick ju fin storstadskänsla! Förutom gatstumpen då menar jag…


Tack iaf Sofie!
och,


gRatTiS pÅ fÖdeLseDaGen iDag!!

Tjinixen!

Dagsens tips: skippa Angelina Jolie-filmen "Beyond Borders"
30.9 - om förevning från GeKås (och annan skit).
9 comments Lägg till din
 1. Va! Var hon i Tvååker i går?

  Hos lilla söta clara och hennes ursöta mamma, nu säger jag det!!! Shitpomfritt!

  Är ju min svärfars bonusbarnbarnsbarn (tror jag kan ju inte finnas så många claror med så ung mamse)

 2. Pamela: visst är det dom!

  oj! small world som dom säger!

  Anna: ehum. nu känns det fånigt.. jag menar, "kalas" är väl sällan mer livat än så här 🙂 festen hon har på lördag var vi också bjudna till men avstår med hänsyn till ålder. antar det är lite mer traditionellt artonårsfirande då…!

 3. Ha! Ibland gäller det att ha sin herre på sin sida. Inte nog med att jag nästa gång kan hävda att bussen är full så är dessutom mitt nyss påfyllda busskort nu tömt ;-D. Gekås på fre alltså… Kanske en linnebody i stl 74 med tillhörande färgglad mobil? Om du hinner/kan/vill, inte annars…

  Kram

 4. Karlamamman: blidde en spontan halvsnabbis idag istället, hade inte hunnit alla köp på fredag. särskilt inte eftersom jag förgäves spenderade trekvart bland leksakerna för att leta upp rolig fischer price till oss. ang body så har jag köpt, fast kanske fel? blidde vit men kortärmad, inte linne? nåväl. om du inte vill ha lämnas jag tillbaka! kostade avrundat 25 kronor. kanske överkomligt även om det eg var en helt ärmlös du sökte? – såg inga såna alls, fast det kan ju ha att göra med att jag inte heller letade efter exakt dom.

 5. Sofie: apselut! hojta bara nästa gång tacofärsen puttrar i grytan så kommer vi galopperande som små gnun!

  ps. tidelloo! är din mammas stefan och pamelas håkan måhända bröders? coolt isf! och gullige rune som vi sprang förbi två gånger på vår sightseeing i byn, är han en pappa till dom då? – om dom nu är släkt överhuvudtaget dom häringa; kan ju vara så att pamsans svärfar inte alls är släkt med stefan och rune utan att det är nån helt annan bonusfarfar eller var det nu blir!

 6. Ullisar! nu rör du till det för mamsebams!

  Stefan är inte bror med Håkangullet(han har däremot en bror som heter just Stefan)HOW IS RUNE? LASSE PAMSANS svärfar, och här kommer förklaringen,HAR TRE söner Stefan,Håkan och lill-tobbe (ingen rune alltså!)SHIT;HJÄLP MIG SOFIE!!!!!KÄRE BARNA VAD DETTE BLEE RÖRIGT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *