Dagsens tips: kanal 5:s ”I ditt ansikte”.

22.9 - om att inte vilja överösa med bäbifoton men sen ändå inte kunna låta bli!
23.9 - om febrig bäbi [mobilbloggas från soffan].

Magnus Betnér har i mina ögon gått från elak fan till elakt rolig fan och jag har blivit fan. Av Magnus Betnér. Han är grym. Grymt rolig. Och modig. Shit pomfrit. Själv är jag fegaste fisken bredvid honom. Att dra skämt om israeliska bosättare inför stumma amerikanska judar på stand up academy borde rendera dödsstraff. Själv begravde jag huvet i soffan och huttrade. För. Han var faktiskt inte elak. Eller jo. Men inte på det viset man kan tro. Han utgick från att korkade amerikaner skulle dra parallell mellan Berlinmur och nazister. Och fick rätt. Rysligt bra. Därav mitt hutter.

Så. Missa inte apselut I ditt ansikte. Intellektuell humor… Roligast i stan!

– å jag låtsas inte om icke-favvis Henrik Schyfferts namn i eftertexterna…

Tjinixen!

22.9 - om att inte vilja överösa med bäbifoton men sen ändå inte kunna låta bli!
23.9 - om febrig bäbi [mobilbloggas från soffan].
10 comments Lägg till din
 1. Han är inte bara rolig, han är ganska snygg också – men skit samma. Jag skulle vilja se det där men jag jobbade naturligtvis igår… Får spana in reprisen istället. Jag litar på ditt omdöme så jag väntar mig förstklassig underhållning, hihi.

 2. Jag kan inte annat än att hålla med, han är grymt skicklig! Helt klart favvo-programmet just nu=)

  Och ryktet säger att han brukar handla i den grå plåtbunkern i Ullared =)

  Krams!!

 3. Magnus e grym. ÄR också ett fan. Sen är han ganska snygg också. Alltid en fördel 😉

  Ja, det är riktigt typiskt att folk inte kan låta bli det som inte är deras. Som tur är stod min Zlatan välbehållen kvar. Puh! 🙂

 4. Otto älskar oxå! Jag har inte gett det chansen.

  Rings på torsdag! Kanske öppna på fm? Eller om vanlig ses på em är bättre för dig?

 5. Betnér är bra… Men han ska inte prata så fort.. Varken på sv/eng.. Vill man "röra om i grytan" måste man ge publiken möjlighet.. Att förstå det geniala.. B är så smart/mitt i prick.. Så han baehöver inte "leta skratt".. De kommer om han slipar timingen..

  Pok

  Mallasågprogrammetigårbralla

 6. alla (förutom Astronauten): rolig ja. snygg? njä. kanske på charmiga roliga killens sätt, men inte traditionellt "snygg". väl?

  håller med Malla om att han pratar lite för fort, men det är nog för att hans arroganta stil kräver det. prata på bara. ingen pardon. har ingen tid eller lust att vänta på sin publik.

  ang Julias avslöjande måste tårsamt erkännas att jag på den tid han frekvent storhandlade hos oss inte hunnit bli nåt fan än. å så var det nog under min föräldraledighet?

  ni som fortfarande är osäkra på, eller bara missat, underverket:

  Kanal5 repriserar "I ditt ansikte" fredagar klockan elva på kvällen. originalprogrammet sänds, som Helena gissar, precis efter CSI på måndagar.

  tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *